len ma tak napadlo ze moj zamestnavatel pravidelne dava na vianoce poukazky na nakup cca 30€ a ked som sa pozeral na vyplatnu pasku tak my za to strhli nwm cca 6 eur ako dan z darovania ci co, ked pojdem do obchodu tak tam mi z tych 30 € zoberu zase 20% d
Plat ktorý dostávaš - Z neho sa každý mesiac odpočítava malá časť ktorú si ty na výpl. páske nevšimneš (Málokedy zamest. určuje tento odpočet na pásku väčšinou sa sťahuje z odvodov na dane,poistku) ten odpočet sa našplhá do výšky dajme tomu 90 € za rok...ty z tých 90 € dostaneš akože 30 € bonus (Nie dar) a zamestnávateľovi ostáva 60 € > toť zisk ktorý sa mu vráti z tvojho platu Pri jednom pracovníkovi je to málo ale keď máš 30 - 50 zamestnaných ? ..
tak neplač jako kkt. a choj podnikať keď sa ti nelúbi!
a bezt ych peňazí čo ti strhnú nejak zvládneš vyžiť...a potom keď príde dárek, zrazu, akoby ušetrené peniaze naraz,tak hneď je radosť že "fííí im rich as hell!"
@nenay ale nebude plakať kvôli @1 ja nejdem hybať myslou aby som dala nejaky fajn navrh komusi co o to nestoji, a len chce horekovať
hento vyrieši jeho sučasny problem! aj z kaluže do blata je pohyb!
@nahaku penazna vyhra z loterii, alebo penazna a nepenazna vyhra do 350eur je oslobodena od dane.. inak sa zdanuje vsetko.
@nenay podnikatel si vie optimalizovat prijmy, ci uz tak, ze zaplati minimalnu dan, alebo ziadnu. Sice sa to od noveho roka stazi, kedze sa bude musiet platit rocna licencia (v zasade ide o dan zo straty), ale mimo toho sa da so systemom pekne vyjebavat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
#vzdydarovat
a bezt ych peňazí čo ti strhnú nejak zvládneš vyžiť...a potom keď príde dárek, zrazu, akoby ušetrené peniaze naraz,tak hneď je radosť že "fííí im rich as hell!"
hento vyrieši jeho sučasny problem! aj z kaluže do blata je pohyb!
@nenay podnikatel si vie optimalizovat prijmy, ci uz tak, ze zaplati minimalnu dan, alebo ziadnu. Sice sa to od noveho roka stazi, kedze sa bude musiet platit rocna licencia (v zasade ide o dan zo straty), ale mimo toho sa da so systemom pekne vyjebavat.