Cavte, neviete kde sa da v Bratislave kupit sojove/ryzove/kokosove mlieko? A teraz nemyslim tie praskove sracky zaliate vodou. Idealne niekde v okoli Kuchajdy (Polus, Fresh market, Kaufland)?
vo vacsine bioobchodov maju,v hentej lokalite presne neviem kde sa nachadzaju bioobchody ale to sa da najst na nete
inac aj v kazdej Dmke by mali mat, minimalne sojove a kokosove urcite, takze aj v Poluse rovno
v dmke maju urcite sojove, ryzove a ovsene mlieko, podla @1 aj kokosove (to som nikdy nekupovala takze neviem) cize by si nemal mat problem... inak su fakt dobre vsetky
V Poluse v DMke, potom v ázijskom shope pár minút od Polusu, volá sa to tam Seoul Plaza či tak nejak a potom ešte v Centráli pri Bille je aj shop so "zdravými vecami"
@lenuli aha tak preto... ale take zas predavaju aj v beznom tescu @arrabella to som ani nevedela, niekedy musim minimalne to mandlove skusit... vdaka za tip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
inac aj v kazdej Dmke by mali mat, minimalne sojove a kokosove urcite, takze aj v Poluse rovno
@arrabella to som ani nevedela, niekedy musim minimalne to mandlove skusit... vdaka za tip