Ja ho ani moc rada nemam.. Teda, mala som to uz strasne davo (presne pred 17 rokmi), ale bolo tam velmi mastne maso, omacky a zelenina, ktore nemam rada... Uz si nepamatam, ale mozno majoneza, kecup, paradajky, ... Nieco z toho urcite.
A bolo to v aquaparku na Rodose, kratko potom, ako som sa otravila z bolonskych spagiet v tabore a stravila tyzden v nemocnici, preto si to tak pamatam
Viem, že tým uvalím hanbu na svoju rodinu a sklamem plno ľudí, ktorí ma mali za niečo čím nie som, ale nikdy som kebab nemal. Keď na to v práci, alebo vonku prišla reč, vždy som sa len tváril, že viem o čom ostatní hovoria. Tvárim sa, že viem ako chutí a ako a s čím sa podáva, ale vlastne len prikyvujem iným na to čo povedali predomnou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a Birdzľudia, ešte mi sem môžete napísať kde v centre BA majú podľa vás dobrý kebab
@azizi ja som tiež mal jeden rád .. v BA neďaleko medickej záhrady, ale raz som po ňom strávil celú noc na záchode, tak som tam už nešiel odvtedy...