o tom sme sa davnejsie bavili s frajerkou a dospeli sme k tomu, ze asi ano. vsetko by ale zalezalo na tom, ci by sme si nasli dalsieho partnera, ktory by nam vyhovoval, pretoze obcas je zazrak najst vobec jedneho takeho cloveka za zivot, nie to este 2.
Silno pochybujem, že by som našla ďalšieho, ktorý by zniesol moju komplikovanú povahu, ale myslím, že neskôr by som si niekoho našla. Nikomu samému po takej strate nie je dobre.
ja som príliš precitlivelá a naviazaná na jednoho človeka, ktorého bezvýhradne milujem...myslím ale, že by som si nikoho nehľadala a ani nechcela...jedine ak by sa fakt že niekto doslova pritrafil a po veeeeľmi dlhej dobe... ale ktovie...možno by som predsalen zostala sama až do konca
na také ani pomyslieť nechcem.... ale určite by mi veeeeeeľmi dlho trvalo kým by som bola opäť schopná milovať .... a ktovie či by som našla ešte jednu takú spriaznenú dušu... eh nie nie... na také nechcme važne myslieť...
čas aj tak všetko vyrieši, takže časom pravdepodobne áno. Skôr by možno záležalo kvôli čomu by odišla, kebyže preto lebo som ju naložil do kyseliny tak to neviem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
bez prvej vety
btw, ešte som nenašla v živote nikoho, na kom by mi tak veľmi záležalo a veľmi pochybujem, že vôbec niekoho takého niekedy nájdem
o-tras-ná!!!
otrasná odpoveď: určite...
no neviem za akú dobu...