Ja by som chcela mladšiu sestru..ale kebyže otravuje,čo by asi určite,tak ju začnem tlačiť z izby a prestala by som až za dverami ktoré by som podoprela stoličkou(nemáme kľúč,práve kvôli takýmto prípadom).
Vždy ju slušne požiadam o odchod. Teda vtedy, keď už moc otravuje. Inak mi nevadí, ak len tak sedí uprostred mojej izby a bez slova sa pozerá, jak nič nerobím, len som na nete. Netuším, prečo to robí, ale robieva to aj celé hodiny.
Inak je zlatá, mám ju rada, aj keď niekedy lezie na nervy tak, že by som najradšej použila niektorú z ostatných možností.
@Senida , @Fxx súhlasím presne to by som urobil aj ja
Mimochodom nechápem prečo tam nie je uvedené že čo by chcela či by otravovala alebo čo by ta sestra chcela veď nech je v mojej izbe ak sa jej tu páči a ak mi nič nerobí(neotravuje a nekričí a nerozbíja všetko) a určite by som sa jej venoval veď ak by som mal súrodenca tak by som si na neho našiel predsa čas a učím sa až v noci čiže aj tak mám kopu času a nebol by som tu ale s mladšou sestrou.
neviem ,ako je to s mladsimi sestrami. ja mam iba mladsieho brata, ale toho by som z izby nevyhanala - a ak skutocne potrebujem, aby sa na chvilu vzdialil, tak sa ho iba opytam, ci je nauceny on sa potom uz z vlastnej iniciativy stiahne. alebo nechce, aby som sa pytala dalej . mam ho rada.. celkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Inak je zlatá, mám ju rada, aj keď niekedy lezie na nervy tak, že by som najradšej použila niektorú z ostatných možností.
Mimochodom nechápem prečo tam nie je uvedené že čo by chcela či by otravovala alebo čo by ta sestra chcela veď nech je v mojej izbe ak sa jej tu páči a ak mi nič nerobí(neotravuje a nekričí a nerozbíja všetko) a určite by som sa jej venoval veď ak by som mal súrodenca tak by som si na neho našiel predsa čas a učím sa až v noci čiže aj tak mám kopu času a nebol by som tu ale s mladšou sestrou.
Ale čo sa brata týka, tak naňho nabľačím a dakedy dá pokoj
Mám mladšiu 10 ročnú sestru takže si o tom viem svoje A aj keď mi niekedy brutálne leze na nervy (čo ja jej,samozrejme,tiež) ju ľúbim najviac na svete