zrakom prijimame vacsinu informacii z okolia...predstavte ze ste sa narodili slepi...ako by vam niekto mohol vysvetlit nieco o tom co je co o vztahoch medzi vecami alebo o jednoduchych veciach ako su farby?
Prakticky to je takto jedno, lebo clovek, co uz kedy videl i pocul, si nevie predstavit to mnozstvo suvislosti, co by si uz nedokazal tak lahko vytvarat, keby hociktore z toho stratil.
@viollin Dovolim si odporovat . Deti, co sa narodia hluche, to maju omnoho horsie, ako tie slepe. A to viem na beton, kedze moja teta uz 20 rokov studuje a pracuje s postihnutymi detmi a vela sme sa o tom rozpravali. Tiez som to najprv nechapala, ale neskor som jej uverila - napokon, ona ma z toho doktorat, nie ja . Ked stratis jedno z toho pocas zivota uz, tak je to ale ine.
@flussica nesuhlasim. ja som o tom robila pracu a preberala som vsetky tieto postihnutia zmyslovych organov.nehovorim ze to nie je zle a chapem ze u tohto mas jasnejsiu predstavu ako to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@viollin Dovolim si odporovat . Deti, co sa narodia hluche, to maju omnoho horsie, ako tie slepe. A to viem na beton, kedze moja teta uz 20 rokov studuje a pracuje s postihnutymi detmi a vela sme sa o tom rozpravali. Tiez som to najprv nechapala, ale neskor som jej uverila - napokon, ona ma z toho doktorat, nie ja . Ked stratis jedno z toho pocas zivota uz, tak je to ale ine.