zabehnutej firme a mozes robit homeoffice kedy chces... nie su na teba kladene velke naroky ale pritom si lepsi ako ostatni... a vedel by si ze inde so svojimi schopnostami dokazes zarobit aj 3800 - 4200 skusil by si si najst inu pracu, alebo by si ostal tam kde mas istotu?
Nechcel by som zarábať ani 1000 eur, poneváč by sa mi to nehodilo do mojej pózy kritika režimu a vlády. My disidenti musíme byť nezamestnaní, príp. vykonávať pomocné práce.
@diehard to by som pochopil pri 23-24 ľuďoch že ešte sú z toho paf. Ale zas čím vyšší vek, tým viac sa sociálne očakáva akási vyzrelosť, ktorá sa nie vždy dočká.
A kam by som chodil? Však to podľa mňa bohao stačí na normálny slušný život. Teda ak tam človek nie je od nevidím do nevidím a má aj čas na rodinu.
Podľa toho, aká by bola celková pracovná atmosféra či firemná morálka - ako by som tam bola spokojná.
Finančný rozdiel je to dosť výrazný, ale pokiaľ by ma zrovna netrápili existenčné problémy, tak by som radšej uprednostnila prostredie bez stresu a s príjemným pracovným prostredím, ja som dosť uvoľnený človek, ktorý sa nerád do vecí núti
Nezáleží iba na peniazoch, posledné dva "prestupy" čo som robil som išiel do situácií, kedy som mal menej, ale potom sa to časom otočilo a nakoniec som mal o dosť viac ako v predchádzajúcej. Aj keď zasa ja patrím k tým, čo sú si vedomí svojej ceny a vedia si aj vypýtať resp. následne aj vybojovať vyšší plat. Pritom mám kopec kamošov, ktorí to berú ako tabu a boja sa toho a radšej budú iba frflať. Každopádne teraz, keď robím sám na seba, tak ani neviem aký budem mať plat ďalší mesiac ale odmietol som už 3 ponuky za posledné 3 mesiace (a to nič nehľadám). Chcem tým však povedať, že dôležitý faktor pre mňa je, či má daná práca baví (pri zmene zamestnávateľa môže byť práca obmenená), tiež aký je kolektív a šéf (aspoň ten aktuálny vieš posúdiť), atmosféra vo firme, benefity (viac dovolenky, HO, sick day), umiestnenie pracoviska (dochádzaním človek môže zabiť dosť veľa času, aj peňazí).
Vzdy hladam nove moznosti ako zarobit viac penazi. Hlavne ak by som zarabal len 2800 tak by som urcite nebol spokojny. Zit sa z toho sice da velmi pohodlne, ale ja som radsej ked za mesiac zarobim na 1 rok zivota a na konci roka sa nemusim klepat co bude o 10 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A kam by som chodil? Však to podľa mňa bohao stačí na normálny slušný život. Teda ak tam človek nie je od nevidím do nevidím a má aj čas na rodinu.
Finančný rozdiel je to dosť výrazný, ale pokiaľ by ma zrovna netrápili existenčné problémy, tak by som radšej uprednostnila prostredie bez stresu a s príjemným pracovným prostredím, ja som dosť uvoľnený človek, ktorý sa nerád do vecí núti
anyway, toľko peňazí, fuj, by som odišiel niekam s menším platom, peniaze kazia charakter
U mňa skôr platí zisk je zisk
Občas je potrebné duševné hodnoty vrátiť vesmíru, nech si s nimi robí čo chce