...išla by som si do obchodu kúpiť Kinder Schoco Bons
... išla by som ešte pospať, ale nemôžem, lebo mi to rozhádže spánkový režim
... išla by som niekde do tepla, kde to normálne žije, ľudia sa normálne pohybujú po vonku a sú poode, a dajú si pusu na líco, keď sa stretnú a nalejú si vínčisko alebo to je jedno čo, ale nedá sa, nevadí, počkáme
tak by som sla s kamosmi do parku si sadnut na lavicku/travu a popijat pivkoa. a bavit sa.... a sla by som za frajerom a sli by sme na vylet na balka co sa nam zrusil
chýbajú mi ľudia, konečne na nich mám čas a ono to takto dopadlo och, keby to boli normálne prázdniny a nie koronavírus obmedzenie, tak v momente trielim na stredné slovensko :3
Jeden človek mi chýba a bojím sa, že kvôli momentálnej situácii, nebudeme môcť byť spolu a to je asi tak všetko inak môžu aj traktore padať, je mi to jedno...
Tak úprimne sex mi celkom chýba.. A ešte vysedávanie u nás pri čaji so sesternicou a s mojou naj kamoškou
Ale inak som celkom v pohode s tým, že trčím doma. Neporáža ma z toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A chyba mi chris, kto vie ako zvlada coronu
... išla by som ešte pospať, ale nemôžem, lebo mi to rozhádže spánkový režim
... išla by som niekde do tepla, kde to normálne žije, ľudia sa normálne pohybujú po vonku a sú poode, a dajú si pusu na líco, keď sa stretnú a nalejú si vínčisko alebo to je jedno čo, ale nedá sa, nevadí, počkáme
Sla som domov na dedinu a som z toho neskutocne stastna, lebo mi to velmi chybalo.
Ale inak som celkom v pohode s tým, že trčím doma. Neporáža ma z toho