@mielikki Ale keby som nebola v obraze, dosť možno si myslím, že robíš niečo so zbraňami a to "T" bol iba preklep v slove . Takže príliš nevyzrádzaj - podľa mňa budeš mať takto väčší rešpekt .
@flussica ale vieš, že keď som objavila ten odbor, tak som si myslela, že je to to so zbraňami (lebo som zle prečítala) a nebyť toho, že som si to zo zvedavosti nerozklikla a neprišla na to, že to je pre mňa to pravé, tak tam ani nie som?
@achmed17 na strednej som mal mechatroniku (Fajnorka) a potom aj na vyske som si dal aplikovanu mechaniku a mechatroniku (SjF STU) ... aky mam na to nazor? ze ked to vystudujes tak budes zarabat jak maly boh a je to doost tazke
@diablo7 a ty už si doštudoval alebo ešte študuješ? lebo ja začínam budúci rok a počul som že je to dosť náročné, že je to najťažši odbor na škole a že su na skuškach prisnejší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A viete, čo to je, keď poviem, že študujem baltistiku?