radsej nic len polozit do nejakej fajnej rakvy s vela vankusmi a dobre zavriet aby mi nebola zima... kedze studujem medicinu a v pitevni je zabava... tak radsej ostanem v rakve...
@6 Smrť je normálna, prirodzená a každý raz zomrie. A nemôže ostať hniť na tom mieste, kde zomrel, jedine ak by ho rovno zakopali zaživa. Na rozdiel od hentých hnusných zvrátených sviňačín.
kludne nech som uzitocny aspon po smrti ... organy by mohli ist na lekarsku fakultu kde by do nich mohli pichat medici zo skalpelami, z kosti by sa zas dali porobit vselijake indianske naramky .... z koze rohozka pred dvere ... napr ..
Ja by som radšej zabíjala, ale keď už by som zomrela by som bola hrozne rada, ak by som spadla z nejakého útesu, tam, z tej brečky, čo ostane, nech sa najedia vlky alebo nejaké divé vtáky
Organy predat , z vlasov urobit parochnu , zuby pouzit na vyrobu protezy , masom nakrmit hladne macky , z koze budu topanky pre chodobnych , vsetko zuzitkovat je kriza
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov