Keby ste boli milionári, alebo miliardári a nevedeli čo s peniazmi,
tak by ste trollovali menších a stredných podnikateľov ??
Povedzme že by mal niekto reštauráciu, krčmu alebo potraviny a vy by ste oproti postavili svoju s tým, že by ceny boli o dosť nižšie, samozrejme že by to nebolo ziskové, ale vám by to bolo je
zbavila by som sa ich.. seriózne.. proste by som dala postaviť niečo, nejakú nemocnicu alebo hocičo.. posledné v čom by som bola šťastná je zlatá klietka
ak by som spravil @6 + čosi na charitu a ešte by som mal stále veľa peňazí, tak by som kúpil tento portál, nech sa tu spraví poriadok a prefiltrujú používatelia
myslim, ze vzdy by som vedel co s peniazmi, ved ked uz nie pre seba, tak pre inych snazil by som sa pomoct co najvacsiemu poctu ludi, ale kde by som zacal to neviem, to je na dlhsiu uvahu
Keď má niekto peniaze nemusí to automaticky byť sviňa.
Keby som mala plnú riť peňazí a naozaj by som nevedela čo s nimi, tak by som ich určite efektívnejšie "rozhadzovala". Charita, rozvoj (je jedno či veda, umenie...), určite by som podporovala nádejných športovcov, pretože v našom štáte ak nemáš peniaze, tak sa športovcom nemáš šancu stať.
A možno by som prispievala na nejaké opravy historických budov a pod.
keby mam vazne vela penazi, tak by som urcite podporoval vedu a vyskum maximalne ako sa len da a aj ludi co to studuju by som zamestnal aj financoval z roznych statou ked maju zaujem a vedia aspon nieco...
a sam osobne by som vela, ale velmi vela cestoval po celom svete a aj niekolko rokou, to je velmi nakladne, tam by sa minulo vela penazi.
Nie, hádzala by som náhodným ľudom peniaze do schránky. A ináč už som nad tým rozmýšľala že ak by som bola miliardárka spravila by som milionárov zo všetkých mojich známych (nie je ich vela) a blízkej rodiny.
Kebyže nemám čo robiť s peniazmi... tak vo velkom nekúpim akcie rôznych komodít.. rôzne meny.. a budem čakať kým ich cena stúpne a predám ich.. a nemusel by som sa báť straty
ale aj by som investovala do nejakej prosperujúcej firmy a tiež by som dávala pravidelne na charitu aby som sa necítila ako sebec. Určite by som nechcela aby sa zo mna stal prachatý snob čo sa na ľudí pozerá z hora.
Užívala by som si, že každý by ma rešpektoval za moje peniaze, kým by som neprišla na to, ako ich použiť. Určite by som ich nerozhadzovala, keby sa mi nechcelo rozmýšľať, čo s nimi. Počkala by som na dobré nápady, aby prišli samé. Lebo keď nič nepotrebujem...ale asi by som ich investovala do zväčšovania svojho bohatsva a plnenia mojich snov a snov svojej rodiny a vracala by som im tak všetok čas a darčeky, ktoré mi dávali.
@zmrdak keby mám miliardy, tak mi je jedno, či stratím pár desiatok tisíc eur.. ale čím väčší risk, tým väčší je možný zisk.. a keby som mal miliardy na konte, tak by mi to umožnilo riskovať bez strachu, či na určitých akciách zarobím alebo prerobím
Ja by som sa na to dala Lenže,kedže viem,čo dokáže vyjebaná nenávisť a závisť ľudí,nemôžem to spraviť ... Narobila by som problémy celému okoliu,ktoré je ochotné tolerovať moje super ego ...
Btw? Dolný Kubín? Fakt tu žijú samí zmrdi Vitaj v klube,bro
nejaku krcmu a nejake take stredisko kde by bol fakt dobry vyber piva rozne zabavne aktivity pre ludi atd. by som si asi postavil a dal by som aj nizke ceny ale urcite by som to nerobil preto aby niekto druhy skrachoval to len psychopat moze takto rozmyslat
Postavil by som obrovskú zelenú slnečnú elektráreň, ktorá by zásobovala energiou celé mesto za nízke ceny elektriny. Podporoval by som šport, postavil športové centrá, investoval by som do oblasti cestovného ruchu na Slovensku, aby sem chodili ľudia z iných krajín a míňali peniaze u nás a tým pádom by mali u nás ľudia viac práce, mali by sa lepšie a potom by nemuseli mnohí utekať do zahraničia.
Ďalej by som zainvestoval výskum medicíny, zdravého životného štýlu, do vzdelania, postavil centrá voľného času pre deti, vybudoval kiná, kde by sa premietali len dokumentárne filmy. Ďalej by som sa snažil investovať do zelenej energie, aby naše deti nemuseli žiť v zničenej krajine. A určite by som chcel vybudovať premyslenú infraštruktúru v regióne. Tým pádom by som prednostne zamestnával slovenských absolventov škôl a vytváral ďalšie pracovné miesta.
Ale nedokázal by som to sám. V živote však dôverujem málo ľuďom, bolo by to ťažké i s toľkými peniazmi všetko toto zrealizovať.
A čo by som robil ja? Chcel by som pracovať i napriek tomu, že by som mal toľko peňazí, že by som nemusel pracovať celý život. Asi by som sa dal pravdepodobne na výskum Vesmíru a na vývoj patentov a vynálezov, ktoré by dokázali ľuďom na svete uľahčiť život a predával by som to za nízke ceny i napriek tomu, že by som šiel do straty.
No asi tak v krátkosti. Bolo by super robiť dobro pre ostatných.
na to by som sa mohol vykašlať investoval by som do chudobných ľudí... ale s rozumom samozrejme a takisto by som investoval do rozvoja financnej gramotnosti na Slovensku
podporoval by som ludi, co si to zasluzia, maju schopnost ale nemaju moznost. Hlavne deti a mladez v rozvijani samych seba Kedze vacsina ludi je nevdacnych a len by to premernali, tak sposobom rozhadzovania by to nemalo efekt.
Kebyže mám peňáze, tak postavím super kúpalisko si super tobogánmi za šmešné vstupné a potom by tie kurvy predražené aka Tatralandia a Aquacity zozeleneli od zúrivosti mwahahaaaaa.
tak ale sranda by bola vykupit vsetku borku u nas doma v jednej kcme aj pivo to by som zle spravila ale ludom,ne krcme na to by som sa dala alebo by som vykupila vsetko cibulu zo slovenska to by som ale zas neskodila malym podnikatelom,lebo nikomu skodit nechcem
Asi bysom dal do postovej banky aj investoval do niecoho ba co viac by som odisiel byvat niekde inde keby som sa topil v tolkych peniazoch prachoch nie v prachu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
radšej by som dala rodine, kamarátom a užívala si ich s nimi
Keby som mala plnú riť peňazí a naozaj by som nevedela čo s nimi, tak by som ich určite efektívnejšie "rozhadzovala". Charita, rozvoj (je jedno či veda, umenie...), určite by som podporovala nádejných športovcov, pretože v našom štáte ak nemáš peniaze, tak sa športovcom nemáš šancu stať.
A možno by som prispievala na nejaké opravy historických budov a pod.
keby mam vazne vela penazi, tak by som urcite podporoval vedu a vyskum maximalne ako sa len da a aj ludi co to studuju by som zamestnal aj financoval z roznych statou ked maju zaujem a vedia aspon nieco...
a sam osobne by som vela, ale velmi vela cestoval po celom svete a aj niekolko rokou, to je velmi nakladne, tam by sa minulo vela penazi.
alebo bol by som hlavnym sponzorom ligy a ovplyvnoval by som chod, riadenie a zapasy svojho klubu..
skurvana bratislava...
Btw? Dolný Kubín? Fakt tu žijú samí zmrdi Vitaj v klube,bro
no. ja by som vzdy vedela co s peniazmi takze mi taketo uvahy nehrozia ale urcite by som hento nerobila, robil by to asi len chory clovek
Ďalej by som zainvestoval výskum medicíny, zdravého životného štýlu, do vzdelania, postavil centrá voľného času pre deti, vybudoval kiná, kde by sa premietali len dokumentárne filmy. Ďalej by som sa snažil investovať do zelenej energie, aby naše deti nemuseli žiť v zničenej krajine. A určite by som chcel vybudovať premyslenú infraštruktúru v regióne. Tým pádom by som prednostne zamestnával slovenských absolventov škôl a vytváral ďalšie pracovné miesta.
Ale nedokázal by som to sám. V živote však dôverujem málo ľuďom, bolo by to ťažké i s toľkými peniazmi všetko toto zrealizovať.
A čo by som robil ja? Chcel by som pracovať i napriek tomu, že by som mal toľko peňazí, že by som nemusel pracovať celý život. Asi by som sa dal pravdepodobne na výskum Vesmíru a na vývoj patentov a vynálezov, ktoré by dokázali ľuďom na svete uľahčiť život a predával by som to za nízke ceny i napriek tomu, že by som šiel do straty.
No asi tak v krátkosti. Bolo by super robiť dobro pre ostatných.
Mať miliardy tak ich dám inam a miniem zmyselne.
Strašne sa smejem na komentároch, niečo by som si nechal, sebe a rodine a ostatné na charitu
Malým podnikateľom by som zle neurobila.
ja som raz povedala majitelke v bufete v škole keď bola nepríjemná, že si postavím bufet vedla nej a všetko budem mať o korunu lacnejšie
tak ale sranda by bola vykupit vsetku borku u nas doma v jednej kcme aj pivo to by som zle spravila ale ludom,ne krcme na to by som sa dala alebo by som vykupila vsetko cibulu zo slovenska to by som ale zas neskodila malym podnikatelom,lebo nikomu skodit nechcem