@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ja si vlastne ani neviem predstaviť že by som za nejake peniaze taketo dačo zobral Predsalen, tá myšlienka ťa bude prenasledovať celý život že čo sa stalo A ešte k tomu pri mojom odpore ku gayom
@semhamforas no neviem spy camery sú teraz v kurze
čierny trh dobre platí
A iný dôvod, prečo by ti niekto dával takú ponuku si neviem predstaviť , lebo kto sa chce kuiť, môže zajsť na pokec a vybavý si kompletný servis aj za dvacku , alebo aj zadarmo
Mohol si tu otázku napísať aj tak aby sa dala pochopiť.Pochopil som veľké peniaze a viac nič.Však si kurva najprv prečítaj čo vypľuješ do sveta lebo teraz vyzeráš jak nejaký maďar.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
keby bola pekna a wale by sa chcel prist pozerat, tak preco nie
a ku 9 -
Ale ne, nič z toho nebolo. Myslím že t by nezobral asi nikto. Predstav si že by to bol nejaký hajzel čo by ti odhryzol penis
Načo riskovať?
é... som tu dobre na slovenskej stránke? lebo ja nerozumiem
čierny trh dobre platí
A iný dôvod, prečo by ti niekto dával takú ponuku si neviem predstaviť , lebo kto sa chce kuiť, môže zajsť na pokec a vybavý si kompletný servis aj za dvacku , alebo aj zadarmo
deťúrence len sa pekne, otecko s mamičkou by sa hnevali a vreckové by padl .......filip