Údajne na to predpoklady mám (to som si nepovedal ja, to mi hovoria ľudia, ja s tým nesúhlasím) a nikto by ma na to nedostal neviem. Musel by som byť hrozne namyslený asi aby som sa nechal nahovoriť.
ale som ešte nevidela peknú modelku, a hlavne, keď dajú ten "modelkovský" výraz, tak sa idem zgrcať aké sú hnusné teda, ony by tie baby boli určite pekné, keby sa tvárili prirodzene a ne hentak jebnuto -.-
2agentury ma oslovili, jedna cez fb a druha v auparku, na jednom castingu som bola kde mi ten pan povedal, ze vsetko fajn, len mam schudnut na velkost 32... V pripade fotomodelingu to nutne nebolo, ale to vyhlasenie ma tak znechutilo, ze odvtedy na ziadne ohlasy nereagujem. Staci mi vidiet kamaratky "modelky", ktorym z toho fakt preplo.. Tolko asi
Model jak model...niekto môže mať aj pekné ruky napr. a fotiť hodinky do časopisov a tak...a keby som mal predpoklady, tak by som takú prácu bral aj keď určite to nie je med lízať.
Nie, desí ma predstava, v akom prostredí by som sa vyskytovala (medzi akými ľuďmi), kde všade by sa ocitli moje fotografie, kto všetko by si ma fotil, čo všetko o mne by bolo chtiac-nechtiac verejné... Celkove, ja som skôr ten typ, čo je radšej anonymný a splynie s davom, nerada na seba pútam pozornosť, modelkuby som ani s najdokonalejším výzorom nemohla robiť
Nemyslím, že je to vec ne/namyslenosti, ako píše @2 , skôr som sa vždy radšej držal na tej druhej strane fotoaparátu (a ani tam nie je zdravá nejaká tá namyslenosť, výsledkom kt. sú potom tie nespočetné FB stránky nedopečených fotografiek/ov s s fotkami portrétov kamošiek a orosených makro kvapiek ako prehnaných cez kopírák/stiahnutých z fotobanky). Čisto z introvertských dôvodov, vlastne, aj keď celkom rád som fotený, musí to byť niekto, ku komu mám vybudovaný rešpekt a dôveru (napr. o mojom učiteľovi na strednej som vedel, že je skvelý fotograf, takže mi nerobilo problém "mu sedieť modelom" ). Čo sa týka predpokladov, za tie nepokladám len vzhľad, ale aj určité schopnosti, vystupovanie, a schopnosť spoľahlivo fungovať na vyšších úrovniach modelingu spojených so značnou dávkou stresu a značne hierarchickým usporiadaním (ak, samozrejme, sa tam jeden vôbec dostane, na čo sú šance aj pri skvelej sebadisciplíne pomerne dosť nízke). Za predpokladu, že by som na to tieto predpoklady mal (cípána, to je veta ), tak by som do toho šiel, aj keď zrejme s nejakými výhradami (PLS I WOULD PREFER NOT TO - Bartlebyho syndróm; a bojkot modelov s kožou, kožušinou, vlnou či hodvábom), ktoré by ma nutne odsúdili na skončenie na vrakovisku modelingových dejín.
Jasne ze ano. Dokonca par x do tyzdna o tom premyslam ze keby schudnem polovicku zo mna, spravia mi zuby a podstupim plastiku nosa a tak noo tak vklude by som mohla. No ale teraz ozaj . Zatial mam iba vysku.. A pacilo by sa mi ze by ma niekto obliekal do handier lebo mne sa nechce stajlovat.. Trosku by som videla svet a v podstate sa flakala a udrziavala v kondicii a prosim nehovorte mi ako velmi narocna praca to je.. Par hodin pozovat urcite nie je take tazke ako 16ky v podniku.. urcite by som to vyskusala
Neviem či mám tie správne predpoklady, parkrát som bola pozvaná do rôznych kruhov kedže známosti sú známosti a mohla by som prakticky čokoľvek ak by som trochu viac chcela ako nechcem... ale to je to, že ja to proste nechcem, chcem obyčajný klasický nudný život čo moje okolie nevie nijako pochopiť a zmieriť sa s tým, hlavne moja matka, tá ma nahovára na kadečo
plusy tam sú, cestovanie a kontakty, ale je to hektický život a ja som skôr ten pokojný typ...
a dosť by ma znechucovali rôzne slová o mne... nemám rada aktívny záujem od mužov, je to otravné... rada sa rozprávam otvorene, nie ako malé nadržané psisko ako zvyknú ľudia byť... nepáčilo by sa mi to... nerada splňam podmienky a robím to, čo druhí odo mňa chcú... a radšej leňoším pri filme s hranolčekmi ako sa napchávam brokolicou radšej riešim vnútro ako zovňajšok...
Ak by som musel chodiť často na nejaké zdĺhavé fotenia a chodiť na všelijaké akcie tak nie. Tiež by som sa hambil za svoju "prácu" neuznávam to, nevyžaduje to prakticky žiadne vedomosti, iba dobre vyzerať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
plusy tam sú, cestovanie a kontakty, ale je to hektický život a ja som skôr ten pokojný typ...
a dosť by ma znechucovali rôzne slová o mne... nemám rada aktívny záujem od mužov, je to otravné... rada sa rozprávam otvorene, nie ako malé nadržané psisko ako zvyknú ľudia byť... nepáčilo by sa mi to... nerada splňam podmienky a robím to, čo druhí odo mňa chcú... a radšej leňoším pri filme s hranolčekmi ako sa napchávam brokolicou radšej riešim vnútro ako zovňajšok...