podla toho na aky predmet, ale tak ked je to dobrovolne tak nerobim projekty ale ked su povinne tak vezmem dve kamosky a vec vybavena .. ale v poslednom case uz ani projekty nerobievame iba stale prezentacie .. a to musi kazdy sam .. ale najviac som nenavidela ked nas ucitelia rozdelovali nahodne napriklad podla cisel a to sme sa v tej skupine stretli tak ze nikto nechcel byt s nikym
aspon s niekym..ale nie preto ze by to spravil za mna, ale ked si dame stretko ze na tom ideme robit, vzdy to skonci tak ze sa spijeme jak svine, a z projektu neni nic
kedysi by som dala moznost "dvojica/kamoska" ale ...radsej sama, sama urobim ten referat po svojom,nemusim sa dohadovat a tak...tento rok som robila so spoluziackou referat,ale pisala som ho ja,ako zhrnula to dielo a tak..ona len upravila 4 vety, co sa jej nepacili,obe sme hovorili o com je,hovorili sme rovnako vela,ja som dostala 2 a ona 1...ako v pohode!!
väčšinou pracujem na projekte s niekým, no už neraz som sa okašľala a v podstate som celú prácu odrobila sama. takže aj ked som spoločenský typ, spolieham sa len na seba
Kedysi sme MUSELI robiť projekty s kamoškami a mňa to hrozne sralo, pretože vždy to bolo u mňa a ony sa vždy prišli len nažrať a celý projekt som musela robiť ja. >: /
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov