je to blbosť, pretože po prečítaní takej knihy by môj život určite už neprebehol tak ako by to bolo v tej knihe, ale aspoň by som mohla vedieť ako niektoré veci dopadnú bez praktického skúšania, takže možno aj hej.
..ale neviem sa rozhodnúť.. poslednú stránku by som si prečítala asi ako prvú a podľa toho by som možno len prelistovala alebo prečítala... ale asi trepem, prečítala by som to na jedno posedenie ..
ale skôr si myslím,že veci sa dajú zmeniť rozhodnutiami, čiže keby si ju prečítam zmením si budúcnosť, rovnako tak keby ju neprečítam..
bola by som veľmi zvedavá, ale asi by som to radšej rýchlo spálila alebo čokoľvek , len aby ma to nepokúšalo, myslím, že by som nechcela vidieť do mojej budúcnosti
Prečítala by som si, či zmaturujem a či ma vezmú na vysokú. Keby tam bolo nie, tak by som ju zrejme od nervov podpálila a vymyslela by som vlastný príbeh- KDE ZMATURUJEM A POJDEM NA VÝŠKU.......
Ako prve mı napadlo, ze ano, precıtala a potom by som sa snazıla podla toho zmenıt, robıt nıeco lepsıe ako doposıal atd. no v skutocnostı by som ası nenasla odvahu k tomu precıtat to a hlavne ak by som nıektore udalostı nedokazala zmenıt alebo ovplyvnıt, zıla by som vo vecnom napatı, smutku, nestastı alebo by som sa tesıla na nıeco, co by sa nakonıec nemuselo stat. Jednoducho o com je zıvot ak vıem, ako skoncı?
jooooj, toľko takých kníh som už prečítala! a je len na mne, aký koniec si zvolím, ale najskôr vyhrá moja kreativita. takže nejak úplne inak ako v ktorejkoľvek múdrej knižke.
ale ak mám byť presná a odpovedať na zadanú otázku: prečítala by som si, ale ako rebel by som všetko spravila naopak. Nebude mi predsa nejaká zbierka nezmyselných slov (cit. beat generation) diktovať môj život
no ja neviem... moja zvedavosť by mi nedala... ale vadilo by mi že by som musela niektoré scény z môjho života zažívať opakovane (keby som šla od začiatku)... :/
kebyže dostanem do rúk takú knihu, tak by som došla k riadkom, kde by sa písalo: A tak začala čítať knihu o vlastnom živote.. a vtedy by na mňa spadol buldozér alebo také niečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
kebyže je tenká,tak dostanem strach a zahodím ju
stačí mať len pevnu vôľu!!!
filip
» www.csfd.cz/film/223269-23/...
(Ale nechala by som si ju.)
..ale neviem sa rozhodnúť.. poslednú stránku by som si prečítala asi ako prvú a podľa toho by som možno len prelistovala alebo prečítala... ale asi trepem, prečítala by som to na jedno posedenie ..
ale skôr si myslím,že veci sa dajú zmeniť rozhodnutiami, čiže keby si ju prečítam zmením si budúcnosť, rovnako tak keby ju neprečítam..
ale ak mám byť presná a odpovedať na zadanú otázku: prečítala by som si, ale ako rebel by som všetko spravila naopak. Nebude mi predsa nejaká zbierka nezmyselných slov (cit. beat generation) diktovať môj život