samozrejme. zatiaľ to síce nemá žiadne benefity, ale verím, že do pár mesiacov sa s tým bude dať cestovať a slobodne chodiť do rešturácií, fitiek a wellnessiek
Tak ja ešte počkám, lebo človek nikdy nevie, aké to môže ešte mať vedľajšie účinky, navyše som alergik ale nebojím sa. Len ma neskutočne štve, že zatiaľ čo lekári umierajú, tak hlavne že je zaočkovaný henten belasý obrezaný čurák Weiss
urcite ale nepredbiehal by som sa ...dnes napriklad zomrel farar co sluzil pri Nitre a kedysi aj u nas, skvely clovek, vtipny, 45 rokov nestihol ani do karanteny "nastupit" ... a takychto pripadov je bohuzial kazdy den viac a potom su tu ludia co hraju prekvapenych, ze sa dostali na zoznam pre ockovanie....lebo smrt inych ludi, ktorych nepoznaju sa ich netyka... idi*ti
64 percent máme, takže nezodpovední vo vzorke a aj keď o tom pochybujem, ale tak dajme tomu, že aj tí, ktorí zo zdravotných dôvodov nemôžu by mali byť chránení
@shit ty používaš zlý rod
sloboda je definovaná ako neprítomnosť donucovania, teraz je všetko, čo som menovala nútene zavreté, takže som slovo použila presne tak, ako som zamýšlala.
napisala si ze o par mesiacov sa s tym bude dat slobodne cestovat , chodit do fitka ci restauracie... a clovek ktory nebude zaockovany, tak ten to nebude moct slobodne robit? potom to nie je sloboda ak nieco bude odoprete ludom co sa slobodne rozhodli neockovat sa... @thunderstorm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Povedzme ze ta dávka by nikomu nechýbala a ze by ste nemali dôvod, prečo by ste sa nemohli dat (napr. pekonany covid a pod.)
A vy nezodpovední sa môžte hanbit!
sloboda je definovaná ako neprítomnosť donucovania, teraz je všetko, čo som menovala nútene zavreté, takže som slovo použila presne tak, ako som zamýšlala.