ak by kamoška naliehala aby som sa rozišla s chalanom tak by to asi nebola najlepšia kamoška... a keby priateľ chcel aby som sa nestretávala s najlepšou kamoškou, tak by už asi nebol ani priateľ
pretože chalanov je veľa a zvyčajne im ide iba o jedno....ale v prípade, že by to bol už dlho trvajúci vzťah a blížilo by sa ku svadbe a vedela by som, že ma ten môj nekonečne miluje a tak, určite by som sa pokúsila nájsť kompromis....ale najlepšie kamošky sa hľadajú ťažko
lebo je pre mna viac ako "frajer" a tiez preto ze je mi aj najlepsim priatelom. ale nevidim dovod preco by sa nedali nejakymi kompromismi a dobrym nacasovanim sklbit oboje
nemám najlepšiu kamošku ani frajera čiže takéto problémy nemám . Ale kebyže sa mám rozhodnúť tak zrejme ani jeden, lebo z "najlepších" kamošiek čo som mala sa vždy časom stali falošné kamošky, alebo som sa s nimi úplne odcudzila..a frajer v mojom veku tiež neni na dlho takže tak ..nepoviem kebyže po mne niekedy išiel niekto normálny, ale keď sa k tomu raz za sto rokov odhodlal nejaký slepý jedinec, normálny veru nebol
ak by po mne niekto chcel takyto vyber, taketo rozhodnutie skoncil by u mna... rovnako ako kamoska a aj frajer... podla mna dokaze clovek mat obidve aj kamarata a aj frajera, najlepsie ak si rozumeju...
Chlap tu nemusi byt vecne, ale kamaratsva su silnejsie ako laska ( obcas sibnuta a nema logiku )
ak by som to bral opacne - najlepsi kamarat a frajerka (hoci tento vyraz nemam velmi rad), tak jednoznacne ona, s nou mam vacsie plany a okrem toho zaroven je to moja najlepsia priatelka
@alexwonder prajem tvojmu sucasnemu alebo buducemu aby si tvoj komentar precital
raz, pred rokom som sa rozhodla pre frajera , urobila som dobre lebo ta kamoska bola uplna pica , stale ho balila ked bola s nami niekde a rozpravala mi ako ziarli ze som s ním ja a nie ona .. (ach) ...
no presne takú situáciu som zažívala a zažívam už 2 a pol roka a kvôli tomu mám naštrbený vzťah s oboma... ale v podstate to tak striedam... treba vedieť vydrbať so systémom. a kto to vydrží najdlhšie (samozrejme okrem mňa) vyhráva
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Lebo najlepší kamarát by mi určite nedal na výber takúto blbosť a teda by mi to dala ako ultimátum baba.....a dostala by čo chce
Chlap tu nemusi byt vecne, ale kamaratsva su silnejsie ako laska ( obcas sibnuta a nema logiku )
@alexwonder prajem tvojmu sucasnemu alebo buducemu aby si tvoj komentar precital
ja len že, vtedy si ho ešte nemala
(len tiež by som ho mohla dakedy preložiť do slovenčiny