už mám za sebou toľko ľudí a toľko nových začiatkov, že som si istá, že aj cez ten ďalší sa dostanem. v meste, v ktorom som teraz, som síce spokojná ako v žiadnom predtým, ale na odchod sa chystám tak či tak. a to predsa neznamená, že sa nemôžem vrátiť aspoň na návštevu
ale vlastne, nie som veľmi dobrá vzorka na odpoveď, pretože nerozumiem takému tomu, že žijete v jednom meste a máte tam svojich známych a kamarátov, ktorých poznáte od samého začiatku a viete o nich strašne veľa. mne sa odchádza ľahko
nemam kamaratov, znami ma netrapia. teoreticky doma nezijem od 15tich som stale na intrakoch,, takze aj s tym ze mi chyba rodina som sa uz davno vysporiala .. s frajerom mame vztah na dialku
už teraz je cez školský rok väčšina mojich najbližších kamarátov mimo svk...
ale keď máme ten fb a skype, tak tie vzťahy až tak netrpia... teda aspoň nemám pocit, že by to, že už nie sme tak často spolu, naše kamarátstva nejako poznačilo.
no šťahovanie som absolvovala pár krát.... a o rok plánujem ísť preč odtialto...a takto... samozrejme že mi bude smutno za pár priateľmi ale existuje internet takže v nejakom spojení budeme...a zasa neodchádzam do austrálie a ani na mars žeby sme sa už nevideli a za ďalšie... priatelia boli aj budú...hej znie to hnusne ale je to tak... a zmena prostredia bude pre mňa obrovskou radosťou čiže nejak odlúčenie od priatelov isto zvládnem
chybali by mi mozno tri osoby, ktore by som ale aj tak mohla navstevovat, a bola by som rada, keby som sa co najskor mohla odstahovat, nemozem ani nechcem zit s rodicmi do konca zivota
vzdy som sa chcela odstahovat a zit daleko daleko od terajsieho zivota. Ale rokmi si uvedomujem, ze by mi niektori ludia neuveritelne chybali a bolo by tazke vyrovnat sa s tym. Ale zase, vsetko sa da vyriesit obcasnymi navstevami.. a pokial mate pocas dna nieco na praci, ze na domov nemusite mysliet.. tak to je znesitelne omnoho viac.
ak by som išiel do Ružomberku tak by mi to bolo úplne fuck tam mám celú rodinu, len my tu sme jak socky a to mesto milujem a myslím teda že by nebolo veľa ľudí čo by mi chýbali...tiež sa dajú zrátať na jednej ruke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
.. nebolo by ich asi ale veľa
ale keď máme ten fb a skype, tak tie vzťahy až tak netrpia... teda aspoň nemám pocit, že by to, že už nie sme tak často spolu, naše kamarátstva nejako poznačilo.
ale chýbajú mi, to hej.
a inak @8
a nebolo
a za +- 5 ľuďmi