ja fakt neviem
lebo vždy by som tu kričala fínsko a tak, lenže tí majú teraz vcelku veľkú nezamestnanosť a obávam sa, že na rozdiel od Slovenska by som potenciálnych zamestnávateľov neohúrila mojimi chabými znalosťami fínčiny
(ale ak budem mať robotu/dosť peňazí na pohodové prežitie, pošlite ma na sever a budem šťastná kdekoľvek... teda, ak sa prípadne doučím jazyk v krajinách, kt. jazyk neviem
keby viem po nemecky tak svajciarsko, rakusko, keby mam peniaze tak novy zeland, island, kedze viem po anglicky a nemam peniaze, pojdem pravdepodobne do UK
@georg21 Ja? No predsa Slovensko, alebo ostanem tu v Sečanoch (Szécsény). Tu som sa narodil, tu mám rodinu Ale tento názor ma zaujíma, keďže od nás ide veľa ľudí na Slovensko, a nie len Slovákov, a ľudia zo Slovenska si najčastejšie vyberajú mnou uvedené krajiny. Tam ich žije najviac ak nehovorím o takých ako som ja ale my sme sa tu narodili a to aj Slováci na Ukrajine...
keby som sa už rozhodol emigrovať tak predsa niekam ďaleko .. na spôsob Kanada, Austrália Asi skôr austrália z týchto dvoch .. blízkosť ázie a ich kultúry mi príde bližšia tej americkej ..
O par mesiacov by som mala ist pravdepodobne do Australie, niesom vsak este uplne rozhodnuta, stale vaham. Laka zit inde ale na druhej strane tu si žijem nadpriemerne tak vazne neviem. A paci sa mi aj Taliansko, Spanielsko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
mňa zo Slovenska by museli iba nohami napred vyniesť...
nepôjdem do psej riti bývať, keď tu mám všetko...
lebo vždy by som tu kričala fínsko a tak, lenže tí majú teraz vcelku veľkú nezamestnanosť a obávam sa, že na rozdiel od Slovenska by som potenciálnych zamestnávateľov neohúrila mojimi chabými znalosťami fínčiny
(ale ak budem mať robotu/dosť peňazí na pohodové prežitie, pošlite ma na sever a budem šťastná kdekoľvek... teda, ak sa prípadne doučím jazyk v krajinách, kt. jazyk neviem
A ty?
Tu som sa narodila tu aj zdechnem