@hoperpohroma tak to ja neviem... ja sa to snazim zistit pomocou tejto ankety... lebo sa mi v praxi bezne stava, ze ludia si vyberu casto horsie a drahsie, miesto lepsieho a lacnejsieho..
teda čo sa týka internetových obchodov tak ak by som tú vec fakt že potreboval a mám na výber z overeného obchodu kde to stojí 130€ alebo neznámeho kde to stojí 100€ tak si radšej vyberiem ten overený kde je mi je aj jasné že tovar dostanem a v rípade reklamácie vyreklamujem.
Myslím že v tomto prípade je to úplne jasné, ale asi chápem na čo narážaš.. existuje tu taký paradox u Slovákov že často odsudzujú lacné veci, pretože majú dojem že to bude zlé alebo nekvalitné alebo len budú nedostatočne IN keď si kúpia kľudne aj značkovú vec ale za príliš lacno.. s týmto som sa už u viacerých stretol a smejem sa z toho..
Tak, cena nieje vsetko. Rozhodujem sa aj podla umiestnenia sidla predajcu, pristupu k zakaznikom, moznosti dopravy, dostupnosti. Taktiez predlzenie zaruky. Alebo nazvu obchodu
Čo presne myslíš pod ,,takým istým produktom"? Lebo mám pocit, že anketa sa týka produktov, ktoré a používajú na to isté, ale majú rôzneho výrobcu alebo dizajn.
v zavislosti od toho co by to bolo, ja osobne som si naposledy kupila tieto pera » www.exclusivepen.eu/sk/... pricom toto bola ta lacnejsia varianta..predsa len,kto by za pera chcel utratit este viac,no nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A zaň, nie zaňho, pokiaľ tým produktom nie je náhodou chlap
bud rad ze lacnejsia varianta zostane tebe
@martin182 to je pravda, často napríklad odsudzujú miletičku, a pritom oblečenie z nej je rovnako kvalitné ako z obchodných centier (vlastná skúsenosť