Vezenie, nejako by som tam 4 roky vydržal. Ale v nemocnici? Nikdy. Nemusel by som byť ani chorý a umrel by som tam.. Nenávidím nemocnice, teda aspoň tie Slovenské - zápach, úplne zlá atmosféra že mi až zimomriavky po chrbte behajú... fúúúú
Ja vás nechápem ako môže toľko ľudí byť radšej vo väznici? Veď tam nie je takmer žiaden kontakt so svetom, jediní ľudia, ktorí sú tam s vami (okrem policajtov), sú nebezpeční kriminálnici, nemáte žiadne súkromie a kontakt s rodinou a blízkymi je obmedzený, žiadna hudba ani zábava. A o sprchách ani nehovoriac...
Ak by mi teda nic nebolo, rozhodne nemocnica... Lebo tam by ma mohli castejsie chodit kamarati pozerat aj ked asi by som sa zblaznila z toho co by som videla naokolo ale neviem, vazenia sa proste bojim
@marleymt no áno, mohla, v nemocnici by si sa musela dívať na chorých ľudí ako sa trápia a vo väznici.... ako sa možno niektorí trápia nad svojimi osudmi, no... tak že ktoré prsotredie by si viac zniesla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale zase, nechcem byt v nejakej uchylackej base, len niekde kde by ma nechali na pokoji a tak.
alebo, na basu som prilis leniva.
tak v tom blazinci by mi bolo fajn.
ale inak ja by som si radsej vybrala nemocnicu, aj ked napr. taka psychiatria je asi este horsie vazenie ako skutocne vazenie..
mne fakt stačilo
takže väznica by bola prijateľnejšia keď už