zastrelením, ale jedine do hlavy a presnou strelou....vraví sa totiž, že tá jediná smrť je bezbolestná....prečo? lebo guľka preletí mozgom tak rýchlo, že mozog si to nestihne uvedomiť
ostatné vraj bolia, no ktovie, ale také upálenie s utopením určite aaaaaaaaaaaa až mi je zle :/
@flussica to by ostalo najviac, bo to zviera by si ta asi nedalo celu ako jednohubku a tvoje jednotlive casti by ostali lezat v roznych vzdialenostiach od seba, tak si to aspon ja predstavujem
@divna Lenze kde je jedno zviera, su aj ostatne a kor, keby bolo tak velke, ze by malo silu ma "poroznasat po celom lese" - takze by sa asi najedli aj ostatni a tak by to vlastne bolo vacsinou biologicky spracovane . Teda, ak by ma dovtedy niekto nenasiel.
@cicinqa a možno v tej hroznej možnosti by si enzomrela hned ale az na vykrvacanie zomrela..vid ludia cu ziju iba z polkou mozgu..ale im proste kus hlavy mozgu museli a vleky odoperova.t
@cicinqa prepac neviem dke to bolo ale neboli mrzaci...teda tym ktorym operacne mozog odstranili.ted aiba cast mozgu..mali rpoblemy s chodzou a tda td ale mrzaci neboli..
V momente ako sa voda dostane do pľúc, človek cíti v hrudi pálenie a trhanie. Čoskoro sa však tento stav zmení na pocit pokoja, uvoľnenia a vyrovnanosti. Človek sa dostáva do bezvedomia, dochádza k zástave srdca a nasleduje mozgová smrť.
@adsy myslím, že neexistuje reálne šanca aby si to neuvedomil. keď už nič iné, tak potom sa dozvie, že jeho vlak prešiel človeka. a to by bolo ešte horšie, lebo by mal traumy ešte aj z toho, že si také čosi nevšimol a tým pádom je odpísaný....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
ostatné vraj bolia, no ktovie, ale také upálenie s utopením určite aaaaaaaaaaaa až mi je zle :/
veď by som si to aj zaslúžil, ze tie príkoria a svinstvá čo mi tu narobil @kolini.......
svojou lenivosťou spôsobuje mega prúseri a konfliktové sytuácie, že ho hanba nefackuje!!! ...........
ale myslim si, že v práci je posledné hovno z metlu čo zametá dieľňu, hyhyhyhyhyhyhy...filip
ale bezbolestne
Išla by som spať a už by som sa nikdy nezobudila. Pokojná smrť, nie?
alebo keby ma sťali