omg, čo je toto za otázku ... veď to neznamená, že by sa to muselo vyslobodzovať rukami z hovienok ... dá sa to niečím zachytiť, obaliť a v papieri normálne vybrať, umyť ... je to 60sk, prečo by to niekto hneď splachoval.
@kukuricka bože kvôli dvom eurám strkať ruku do záchoda???? ja niektorých ľudí fakt nepochopím
@66janica6 počúvaj ma ty rapavá jeblina! láskavo mi už daj pokoj a nereaguj na moje statusy/príspevky/fotky ani blogy! správaš sa ako posadnutá lesba vôbec si to neuvedomuješ??! tvoje primitívne príspevky a choré názory ma absolútne nezaujímajú! viem že je to s tvojou obmedzenou mozgovou kapacitou príliš ťažké pochopiť, ale Už MI DAJ POKOJ!!!
@66janica6 keď ťa niečo irituje? preto mi lezieš stále do albumov, blogov, statusov a potrebuješ sa vyjadriť na každý môj príspevok??? Onedlho ťa stretnem v KE pred mojim domom že? si chorá, daj sa liečiť.
Nie som fajnovka, to nie je že mi tam spadne 5 centov alebo čo... Vezmem rukavice gumené a ideš. No bože, to je problém.
Jednak, to ide skôr o to, že ak sa niekto nedokáže zdvihnúť ani pre toľko "málo", nevie si vážiť peniaze. Resp. aspoň takto sa to hovorí a niečo na tom je, keď sa na to tak pozriem...
3./ kde je zachod je aj umyvadlo s tecucou vodou, mydlo, a nieco na osusenie ci utretie ruk.
@1 . . . Zivot ta nauci, . . . ze nikym nevidena by tam strcila ruku aj Mojsejova. A ked budes za nou v rade, v obchodaku pri pokladni a budu ti vydavat drobne, spomen si . . . :p
Nevidím nič zlé na tom, aj keby len s toaletným papierom vyberiem tie dve eurá.. Pokiaľ viem sme jedna z tých jebnutých krajín kde sa splachuje PITNOU vodou.. Takže nevidím v tom problém.. .. Možno v tedy keby to bolo na nejakých tých verejných WC .. Ale keby som mala po ruke sáčok tak ani to by nebol problém.. xDD
Tak ja si svoje podlznosti vraciam aj vyberam..... priamo aj nepriamo..... asi by som to nerieisl priamo na mieste, ale pri prvej prilezitosti by som si svoje 2 eura zobral od osoby, ktora by mi ich tam splachla.
Raz mi jeden curak ukradol rocny acc na rapid a predal ho, admin mi zistil jeho mail a potom som uz vedel, ze to bol kamarat.... tolko som sa nechal pozyvat na piva a na kofoly, ze mi to postupne splatil vzdy pod zamienkou , ze nemam peniaze
A potom som sa na neho vybodol, so zlodejmi nekamosim.
Vtipne na tom je, ze dodnes nevie, ze som ho odhalil a preco sa s nim vlastne nebavim.
Pointou pribehu je ze nikdy ruku do hajzla nestrcim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
@66janica6 počúvaj ma ty rapavá jeblina! láskavo mi už daj pokoj a nereaguj na moje statusy/príspevky/fotky ani blogy! správaš sa ako posadnutá lesba vôbec si to neuvedomuješ??! tvoje primitívne príspevky a choré názory ma absolútne nezaujímajú! viem že je to s tvojou obmedzenou mozgovou kapacitou príliš ťažké pochopiť, ale Už MI DAJ POKOJ!!!
Jednak, to ide skôr o to, že ak sa niekto nedokáže zdvihnúť ani pre toľko "málo", nevie si vážiť peniaze. Resp. aspoň takto sa to hovorí a niečo na tom je, keď sa na to tak pozriem...
viac k tomu nemam co
Husááá predýchavaj to husááááá .....
2./ zdvihol
3./ kde je zachod je aj umyvadlo s tecucou vodou, mydlo, a nieco na osusenie ci utretie ruk.
@1 . . . Zivot ta nauci, . . . ze nikym nevidena by tam strcila ruku aj Mojsejova. A ked budes za nou v rade, v obchodaku pri pokladni a budu ti vydavat drobne, spomen si . . . :p
Raz mi jeden curak ukradol rocny acc na rapid a predal ho, admin mi zistil jeho mail a potom som uz vedel, ze to bol kamarat.... tolko som sa nechal pozyvat na piva a na kofoly, ze mi to postupne splatil vzdy pod zamienkou , ze nemam peniaze
A potom som sa na neho vybodol, so zlodejmi nekamosim.
Vtipne na tom je, ze dodnes nevie, ze som ho odhalil a preco sa s nim vlastne nebavim.
Pointou pribehu je ze nikdy ruku do hajzla nestrcim
dnes mi tam skoro spadol mobil, ale to ani nie doma, ale u priatela!
preboha sak su to dve eura