keby to bolo v období, kým nie sme manželmi a nemáme deti, tak určite áno, nakoľko keď je schopný to urobiť raz, nemá problém to zopakovať.. ale keby som s ním mala už nejaké záväzky, tak by som sa to snažila "rozchodiť", no nikdy by to už nebolo také, aké to bolo pred tým...a nie som si istá, či by som bola schopná zniesť jeho dotyk... /
záležalo by od okolností.. neviem.. v tomto som príliš naivná a dokážem odpustiť veľa vecí.. aj keď dúfam, že takéto veci riešiť nikdy nebudem musieť..
Nepodviedol síce, ale oklamal tak strašne, že to malo rovnaký efekt ako keby podviedol.
Rozišla som sa s ním. Aj keď som ho veľmi ľúbila, ale tá dôvera z mojej strany k nemu sa úplne stratila a v takom vzťahu podľa mňa nemá zmysel byť. A to mal pritom druhú šancu.
na margo tejto otazky este, ono by som posudzovala aj ci ide o emocionalnu neveru alebo cisto len sex. a hladala by som dovod, preco sa to tak stalo. z vlastnej skusenosti viem, ze nie vzdy nevera musi byt sposobena tym, ze ten druhy je hajzel.
avsak viac ako dva krat uz nie...jedno posmyknutie by som este zniesla, ale dve uz nie je nahoda podla mna
a otazka do plena: kebyze sa ozenite/vydate a milujete vasu manzelku/manzela najviac na svete a zistite, ze vas podvedie/podvadza po niekolkych rokoch dokonaleho manzelstva a vysvitne az nasledne na to, ze ma nejake psychicke problemy, poruchu tak tiez sa na nu vyserete lebo je to stetka? uz nedokazete verit takej osobe? ou jeeeee.
dala by som mu druhú šancu, odpustila by som mu, ale nezabudla by som. A keď to urobil po ďalší krát, tak by som odišla preč, ale nerozisla by som sa s ním. Lebo by som i napriek tomu všetkému milovala.
@marttina ked niekto so psychickymi problemami zabije cloveka, nechame ho behat po slobode? nie, zavrieme ho rovnako ako kazdeho ineho vraha, akurat do ineho zariadenia..
btw ak ma partnerka psychicke problemy ma mi to ako cloveku s ktorym zije povedat a nie to riesit podjebavanim..
@tommyhot ano, ale realita je nie vzdy idealna. a casto prave komunikacia zlyhava v partnerskom vztahu, z roznych pricin. nehovorim, ze sa ma odpustit vsetko, ale treba sa niekedy pozriet aj do hlbky veci. nic viac, nic menej. vztahy su zlozita vec, keby bolo vsetko jednoduche tak by ludia neboli nestastni, nie?
a ak niekto zabije a niekto podvedie tak to je trochu odlisne, nemas ten pocit? sice straty su vysoke (zivot a dovera), ale porovnavat sa to podla mna neda.
Pff .. celú dobu tu píšete ako si strkáte prst do riti pri sexe a koľko, kde a ako ste to všade robili nič iné sa tu na fóru čítať nedá. V čom je to iné že na druhom rande dáte tomu a keď sa rozídete pre takúto neveru na ďalšom rande s iním dáte tamtomu? Nie je to tiež prakticky tak trochu nevera? Dnes má chalan si problém nájsť počestné dievča a naopak. Sry môj názor a môžte sa aj ...
ja som sa pred rokom do jedneho kamarata mojho priatela zalubila .. povedala som mu to, neodpustil mi ale dal mi sancu .. stale sme spolu, milujeme sa a vsetko sa mu snazim vynahradit stale .. a robim pre neho setko aby vedel ako ho milujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Ale ináč tie dve najpodstatnejšie veci sú @1 a @2 .
Aj na kamosku som sa tak vykaslal...
Mali sme dokonca dohodu, o uplnej otvorenosti... Ked jeden z nas nemal cas, a druhy to chcel tak sa mohol inde obratit...
Ale po case ma to sakra, ze stvalo, ked som si uvedomoval, ze ju inseminuju aj iny okram mna
A ani sceny robit som nemohol, lebo sme mali dohodu :/
Rozišla som sa s ním. Aj keď som ho veľmi ľúbila, ale tá dôvera z mojej strany k nemu sa úplne stratila a v takom vzťahu podľa mňa nemá zmysel byť. A to mal pritom druhú šancu.
Teraz mi je dobre bez neho.
na margo tejto otazky este, ono by som posudzovala aj ci ide o emocionalnu neveru alebo cisto len sex. a hladala by som dovod, preco sa to tak stalo. z vlastnej skusenosti viem, ze nie vzdy nevera musi byt sposobena tym, ze ten druhy je hajzel.
avsak viac ako dva krat uz nie...jedno posmyknutie by som este zniesla, ale dve uz nie je nahoda podla mna
btw ak ma partnerka psychicke problemy ma mi to ako cloveku s ktorym zije povedat a nie to riesit podjebavanim..
a ak niekto zabije a niekto podvedie tak to je trochu odlisne, nemas ten pocit? sice straty su vysoke (zivot a dovera), ale porovnavat sa to podla mna neda.
Suhlasim ze komunikacia zlyhava dost casto, ale v takom pripade nema vyznam zotrvavat v takomto vztahu, no nie?
rozum je jedna vec, city su druha. ja som len uviedla priklad, kedy rozhodovanie nie je najjednoduchsie ako sa moze zdat, len tolko.
Razantne by som chcel povedať, že by som toho hajzľa poslala do plameňov pekelných...
...ale... keď ma naozaj podviedol bývalý, bola by som mu v tom šoku schopná odpustiť aj vraždu, len aby som ho mala naspäť.
nekydaj na holky, preto lebo vy ste presne rovnakí..a je jedno či to je chalan či baba, aj baby robia sprostosti aj chalani robia sprostosti..
a čo sa týka nevery, poslala by som ho k vode..keby ma skutočne miloval tak by ma nepodviedol a ani by ho to nenapadlo...
@leelee
hm..vieš že mne sa stala podobná vec?
ale iba raz, druhýkrát žiadnu druhú šancu nedávam lebo som sa pri tom debilovi bývalom som sa ešte viac dokopala ked som mu dala ´dalšiu šancu...
kto raz podvedie bude podvádzať furt..
nuž, asi som prehliadla slovo "naopak"..