dokázala by som mu odpustiť, ale potom by sa náš vzťah zmenil...asi tak,ako sa potom zmenil môj vzťah s dobrým kamarátom...ale hej, ide o to aký je to vzťah
@uniqueprivilegium ospravedlnoval by som sa a v zivote by som si to neodpustil.. a inac rovnako ako @wewo tiez ma facka a ublizuje mi a brani sa proti bozkom..
@mrglass ...neviem co by som robila .. asi by som si niekoho najala nech ho zbije tiez .. ale..niekedy ked sa baba chova ako uplna .."lamka"..myslim tym histericka..nieco ako z filmu ... tak si zasluzi jednu malu facku na upokojenie - ale to snad u mna nehrozi ..ani si to neviem predstavit ze by mi niekto dal facku ..ale ...to je najlacnejsi pernamentny make-up ..ma to aj pozitiva
ale teraz v tomto vzťahu neviem, asi ho až moc milujem nato, aby som ho pre to opustila. A v ďalšom prípade to záleží od situácie. Čo ak by som si tu facku niečím vynútila?
u mojej mamy to dopadlo tak že p dvoch tyždnoch ju zmlatil ale ona jebnuta ho lubila tak s nim ostala a 15 rokov ju tyral...učim sa na chybach druhych čiže keby sa ma dotkol už sa s nim viac nai nebavim....
ked muz zenu zbije tak nie je normalny a ked to zene nevadi tak nie je ona normalna a ked im to vyhovuje nech sa biju ked sa im nepaci normalny zivot ale skoda kazdeho dna v takom vztahu to je moja skusenost overena praxou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
@wewo len sa nechaj,,, raz ti hlavu odtrhne
teba by to nezbilo?
ako vidim tak uja zelezniciara o sekundu prejde
nema ma nikto co mlatit.
bodka.
A vrátil by som jej to možno maximálne plácnutím po zadku.
ale teraz v tomto vzťahu neviem, asi ho až moc milujem nato, aby som ho pre to opustila. A v ďalšom prípade to záleží od situácie. Čo ak by som si tu facku niečím vynútila?