bežný človek by počul: túúúúúúúú......................túúúúúúúú......
človek s predstavivosťou a telepatickou spojnicou do môjho mozgu by počul: túúúúúúúú...padadum pidadum.... padadumpa-túúúúúúú... padadum pida..... padadum pida-túúúúúúú
@piter09 Pi je uplne dokonala, vzdy sa mi zjezia vsetky chlpy (ano aj tie) na tele ked ju pocujem a este ktomu mam rad ked mi zvoni mobil a niekto sa ma pyta ze co je to za song... potom zacnem vysvetlovat ze co to je a od koho to je a som rad ze mozem "propagovat" Daskovu hudbu.
@piter09 text Fiction je ako by mi ho zoskenovali z mozgu, úplne som sa v ňom našiel, je to dokonalosť. O tej gitare viem, čítal som na ich facebook stránke. aaaa Pi má úplne úplne dokonalý videoklip najkrajší aký som kedy videl.. a celkovo ich texty sú také úprimné a nevtieravé..
@plyn presne! ja len velmi lutujem, ze ked som na nich bol v humennom na ich predposlednom koncerte, 10 dni pred tym nez sa to stalo, ze som ani nevedel, ze maju novy album :/ az po koncerte som si ho popocuval..skoda, ze som si vtedy nemohol zaspievat s nim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
The Bridgeheads - Pi (pre známe čísla)
a
Nirvana - S.L.T.S. (pre unknown)
ale mozno som si tam dala rainbow bunchie, netusim
človek s predstavivosťou a telepatickou spojnicou do môjho mozgu by počul: túúúúúúúú...padadum pidadum.... padadumpa-túúúúúúú... padadum pida..... padadum pida-túúúúúúú
ten zvuk je neuveriteľne krásny.
tak ževraj je to toto
aj keď sa to vôbec nepodobá, lebo midi zvonenie...
musím si to už konečne zmeniť
@robitusin dobry vyber
A ak náhodou nie tak: ,,svojich ojebávaš?! HANBA TI ! "
ale tusim dajaky Oi
nedavno vydrazili jeho gitaru na ebayi strasne by som chcel mat nieco take doma
od filmu Intouchables
Len vibračné...
toto mam ja:
väčšinou len vibruje
@dee99
ale najskôr by som mala tichý režim a len by mi to vibrovalo.
a
Neon Hitch - Gucci Gucci. Ako na koho
mala by som si niečo nastaviť lebo mi to zvoneníčko ide už hore krkom
kedysi som tam mávala toxicity ( naschvál aby som docválala k telefónu skôr ako to začne vrešťať , voice of soul (death), alebo hallelujah zo shreka
ale zvonenie si mením približne každý týždeň takže mi veľa nevydrží, ale toto mám zatiaľ najdlhšie
by the way @midnight