dala by som si LSD a kúpila si jednosmernú letenku do Japonska/Nórska/na Nový Zéland. aby mali potom pozostalí trip keď budú hľadať moje telo a dajú ho spopolniť.
Jeden kamarat mal genialny napad na LARP, kde sa prave toto malo riesit... tak asi by som si ho zahrala, ved najlepsie zahrana postava je ta, ktoru zijes
ten deň by som si naplno užila....proste najviac...rozlúčila by som sa s rodinou, napísala na odkaz ,,ahojte odchádzam, mala som Vás rada" a zvyšok dňa by som premilovala na drogách však následky by mi mohli byť už ukradnuté...
Asi by som sa snazila stihnut este tie najvacsie veci, co ma lakaju.
Zastrielat si
skocit s padakom
zalietat na rogale
stretnut jedneho skveleho penfrienda
zajazdit si na koni
zahrat si na organe
zahrat si na vsetkom moznom
volny pad
soferovat sportiak
soferovat kamion
zajazdit si strasnou rychlostou na vodnom skutri
potom sa chvilu potichu vznasat v malom clne s veslami na mojej oblubenej priehrade a nakoniec (ak by som uz po tomto akcnom programe nebola mrtva) si zajest zo vsetkych veci, co by som mala rada, uvarit si nejaky dobry caj, lahnut si na luku, sledovat oblaky/hviezdy a v klude cakat.
Uz by som sa s nikym nechcela stretnut a nikomu by som nehovorila, ze to je moj posledny den, lebo by to urcite nabralo tak melancholicky spad, ze uz by sa mi nic z vyssie uvedeneho nezdalo slusne a zdvorile a citila by som sa blbo. Len by som vselikoho popozyvala na tieto akcie a nic viac k tomu nepovedala. Kto by siel, bol by vitany a kto nie, moze lutovat tej srandy...
Juj, to by bol den!
Ale hlavne by som musela mat iste, ze ozaj zomriem, lebo je dost mozne, ze by na mna za tu dobu bolo vypisanych tolko zatykacov, ze ako ziva by som si to naozaj zazit nechcela .
povedala by som vsetkym ako velmi ich lubim,ako velmi ma mrzia chvile, ked sme sa k sebe nespravali pekne...
a dalej ako je tu uz spominane
skocila by som padakom, zajazdila by som si na riadnej dvojkolesovej masine s vetrom o preteky a posledne minuty by som chcela stravit v cervenom sportiaku...
dala by som si obrovskú džem sešn so všetkými ľudmi s ktorými som to kedy plánovala, pozrela by som si Waking life, ostrihala vlasy všetkým tým ktorých mám rada... potom jednu kávu a cigaretu a môže to prísť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
S ňou som život začala a s ňou by som ho chcela aj skončiť.
Zastrielat si
skocit s padakom
zalietat na rogale
stretnut jedneho skveleho penfrienda
zajazdit si na koni
zahrat si na organe
zahrat si na vsetkom moznom
volny pad
soferovat sportiak
soferovat kamion
zajazdit si strasnou rychlostou na vodnom skutri
potom sa chvilu potichu vznasat v malom clne s veslami na mojej oblubenej priehrade a nakoniec (ak by som uz po tomto akcnom programe nebola mrtva) si zajest zo vsetkych veci, co by som mala rada, uvarit si nejaky dobry caj, lahnut si na luku, sledovat oblaky/hviezdy a v klude cakat.
Uz by som sa s nikym nechcela stretnut a nikomu by som nehovorila, ze to je moj posledny den, lebo by to urcite nabralo tak melancholicky spad, ze uz by sa mi nic z vyssie uvedeneho nezdalo slusne a zdvorile a citila by som sa blbo. Len by som vselikoho popozyvala na tieto akcie a nic viac k tomu nepovedala. Kto by siel, bol by vitany a kto nie, moze lutovat tej srandy...
Juj, to by bol den!
Ale hlavne by som musela mat iste, ze ozaj zomriem, lebo je dost mozne, ze by na mna za tu dobu bolo vypisanych tolko zatykacov, ze ako ziva by som si to naozaj zazit nechcela .
a dalej ako je tu uz spominane
skocila by som padakom, zajazdila by som si na riadnej dvojkolesovej masine s vetrom o preteky a posledne minuty by som chcela stravit v cervenom sportiaku...