3. poobzeram sa ci ma natacaju do skrytej kamery...
a asi si ju necham.
ak by som nasiel penazenku s obcianskym a pod. tak by som dotycnemu zavolal ze mam obciansky (ak by som zohnal cislo) ze mu rad vratim penazenku ktoru som nasiel, v tom pripade by penazenka obsahovala 100% toho co v nej bolo. ak ju dakto predtym rozkradol, a potom zahodil prazdnu, no s tym nic nemam.
ak najdem cisto bankovku, no tak to je skor ako stastie, ze jeej nasiel som 500 euro, super, nemusim par tyzdnov chodit do bankomatu DD, lebo samotnu bankovku nemate komu vratit, ak ste nevideli, komu vypadla...
Pomaly by mi ani nestačila: Treba mi gitaru - s príslušenstvom by vyšla tak na €200, na náhradu tej nechutnej operátorom vykastrovanej rumunskej plechovice mi treba 160-170 a chcelo by to aj skúter, ten ide od €200. V poslednej dobe mi kamoši pomáhali, preto by som sa im určite chcel revanžovať dákymi flaškami.
Čo z toho plynie: Keby som našiel päť stovák a nebolo by ich komu vrátiť, začal by som zvažovať prioroty
Pomaly by malo prísť nové auto, tak na skúter už teraz môžem kašlať - ľudia - z toho hľadí ďaľších 12 opíc!
zoberem a zdrahm, a popri tom zdrhani by som ju chcel co najskor rozbit namensie kusky takze by som si najprv kupil hovadinu (samozrejmeze nie az tak strasnu hovadinu aby som ju nechcel slight_smile:, kupil si nieco dobre ale v PRVOM rade, by som sa siel niekam riadne dobre najest .. po dobrom jedle a kvalitnom vine clovek vymysli urcite ovela viac a lepsich sposobov vyuzitia tych penazi ako vymyslat to pocas behu domov
..kazdopadne tuto udalost ocakavam od kedy prislo na slovensko euro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2. pozrem proti slnku ci je prava
3. poobzeram sa ci ma natacaju do skrytej kamery...
a asi si ju necham.
ak by som nasiel penazenku s obcianskym a pod. tak by som dotycnemu zavolal ze mam obciansky (ak by som zohnal cislo) ze mu rad vratim penazenku ktoru som nasiel, v tom pripade by penazenka obsahovala 100% toho co v nej bolo. ak ju dakto predtym rozkradol, a potom zahodil prazdnu, no s tym nic nemam.
ak najdem cisto bankovku, no tak to je skor ako stastie, ze jeej nasiel som 500 euro, super, nemusim par tyzdnov chodit do bankomatu DD, lebo samotnu bankovku nemate komu vratit, ak ste nevideli, komu vypadla...
@mishaa93 500€ je kurwa málo peňazí
ja kupujem výlučne hovadiny.
Čo z toho plynie: Keby som našiel päť stovák a nebolo by ich komu vrátiť, začal by som zvažovať prioroty
Pomaly by malo prísť nové auto, tak na skúter už teraz môžem kašlať - ľudia - z toho hľadí ďaľších 12 opíc!
Ale prečo toľko hovoríme o mne..?
..kazdopadne tuto udalost ocakavam od kedy prislo na slovensko euro