1. keď dvaja sedia mĺkvo za stolom tak v prvom rade za to neviň iba seba - rovnako ako môžeš nahodiť tému na rozhovor ty, tak to môže urobiť aj ten druhý
2. rozprávať sa dá o hocičom s väčšinou ľudí, tiež som niekedy bola taká, že som sedela a nevedela o čom...ale uvedom si, že sú to len ľudia takí ako ty, s podobnými problémami, žijete v tom sitom svete....nejaká spoločná téma sa vždy nájde...proste začať niekde musíš, napr opýtať sa na plány na víkend...jemine veď napr. keď dakto povie, že ide cez víkend na koncert tak nepoviem na to hmmm...ale sa spýtam že na aký kde, či už na takom bol, či sa mu páči taká hudba, potom o svojich zážitkoch z koncertov, o svojej oblubenej hudbe a už to ide....napríkald.
ja tiez nerada rozpravam ked neni o com, tak proste nerozpravam. a nemam rada take tie bezne rozhovory, aby nebolo ticho typu "no to je dnes zle pocasie". take rozhovory ma este viac ubijaju, radsej si ticho plavam v myslienkach a ostatni si asi myslia, ze som nezhovorciva a cojaviem, mozno aj som. ale nikdy som proste nechapala ludi co dokazali VKUSE kecat, ne, ja neviem, nepotrebujem skratka vsetko vyjadrovat slovne
ak to nieje nejaký zakomplexovaný človek tak chápe že atmosféra komunikácie medzi vami nemusí mať stále aktívnu hodnotu a sú prirodzené aj prestávky ... rozhovor netreba siliť
@dconan naposledy ked sa ma niekto spýtal ako sa máš tak moja odpoved znela: Ahoj práve lovím dinosaurov v našom dome a hľadám kompas, pretože som sa stratila..
Inak ako sa máš?
Vraví sa, že najviac rozprávajú tí, čo nemajú čo povedať.
Z časti možno pravda. No určite nežiadúce, niekde na bare. Ja osobne som nervózny z ľudí, ktorí absolútne nereagujú na žiadne otázky. Proste nemajú o čom. Nevravím, že majú sedieť doma, keď sa nemajú do reči. Chcú ísť medzi ľudí načerpať energiu, ale keď, len sedia a dívajú sa po sebe. Arrivederci.
Z druhej strany, ak by mali trieskať, nejaké kofotiny.... To sa mi stalo pred pár mesiacmi. Také dve baby sedeli pri našom stole. Celý večer sa uchechtávali medzi sebou ako školáčky. Tfuj ..
@moni4441 som nadtím nedávno rozmýšľal..že to je taká otrepaná otázka, prečo sa to pýtajú aj tak stále niektorý ?? potom čakajú, že sa ich opýta asi niečo ten druhý
Ja mám zas opačný problém, rada by som bola niekedy ticho. Ale nie, vždy sa nájde nejaká téma na rozprávanie, skús si s každým nájsť nejakú spoločnú tému, vec, čo máte obaja radi .. Keď budeš chvíľu počúvať toho druhého, hneď prídeš na to, o čom by sa rád rozprával.
@trdelniiiq lenze kym s nim neprehovoris, tak neives ci si mas alebo nemas co povedat.horsie je to ze s kopou ludi by som aj mala(mam pocit) ale dostat sa k tomu cez nezavaznu konverzaciu,atd. taka klasa
@tasha5 tak ale na rozhovor by mali byt aspon dvaja. ak aj ten druhy mlci, naco sa ty zatazujes tym, ci by si s nim mala co hovorit alebo nie. je ticho, ok, nemam si co povedat
s ludmi, s ktorymi si mam co povedat to ide nejak samo a s ostatnymi je to presne ten pripad, ked je ticho a mne je to fuk
no ved ano, ale tak divne vypadas ked sa nesnazis o nieco, chapes ale tiez som si povedala ze aj tenruhy mozes zacat vzdy, presne, taaak okej, nebudem uz riesit, mozno sa to zmeni :-S
ale tesi ma ze si mal opacny dojem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
2. rozprávať sa dá o hocičom s väčšinou ľudí, tiež som niekedy bola taká, že som sedela a nevedela o čom...ale uvedom si, že sú to len ľudia takí ako ty, s podobnými problémami, žijete v tom sitom svete....nejaká spoločná téma sa vždy nájde...proste začať niekde musíš, napr opýtať sa na plány na víkend...jemine veď napr. keď dakto povie, že ide cez víkend na koncert tak nepoviem na to hmmm...ale sa spýtam že na aký kde, či už na takom bol, či sa mu páči taká hudba, potom o svojich zážitkoch z koncertov, o svojej oblubenej hudbe a už to ide....napríkald.
@7 presne tak
Inak ako sa máš?
Z časti možno pravda. No určite nežiadúce, niekde na bare. Ja osobne som nervózny z ľudí, ktorí absolútne nereagujú na žiadne otázky. Proste nemajú o čom. Nevravím, že majú sedieť doma, keď sa nemajú do reči. Chcú ísť medzi ľudí načerpať energiu, ale keď, len sedia a dívajú sa po sebe. Arrivederci.
Z druhej strany, ak by mali trieskať, nejaké kofotiny.... To sa mi stalo pred pár mesiacmi. Také dve baby sedeli pri našom stole. Celý večer sa uchechtávali medzi sebou ako školáčky. Tfuj ..
ze nehovoria,nemysli si,ze by nechceli
s ludmi, s ktorymi si mam co povedat to ide nejak samo a s ostatnymi je to presne ten pripad, ked je ticho a mne je to fuk
ale tesi ma ze si mal opacny dojem