potrebovala by som pomoct...
ide o moju velmi blizku osobu ktora ma skutocne pos*any zivot... obrovske problemy s rodicmi, ale nechcem to rozoberat verejne...
prosim ak mate niekto nejake skusenosti prosim napiste mi TSku a poradte mi na
ak to nechces rozoberat tak na co si zalozila diskusiu? vsak to pod rozoberat. Ake broblemy ma ta osoba? A jedna dolezita otazka ta osoba si tie problemy nenarobila sama? Takzko je pomoct. Ak ma ta osoba 18 tak by mohla vediet ake riesenie by bolo dobre. ...
ako vidis vyzvala som ludi aby mi napisali TS ak maju skusenosti s niecim podobnym (je tam spomenuty pos*any zivot, rodicia...)...
a je trosku nekompetentne rozoberat za chrbtom mojej VELMI BLIZKEJ osoby jej problemy na verejnej internetovej stranke, nemyslis? je to dost chulostive...
problemy si TA OSOBA nenarobila sama, chyba je v rodicoch (asi najhorsie vlastnosti rodicov sklbene v dvoch ludoch) a je to pre TU OSOBU bezvychodiskova situacia..
rodicov nezmenis, na vlastne byvanie nema peniaze... nema kam ist..
ale blizsie to naozaj nechcem verejne rozoberat bez suhlasu TEJ OSOBY..
a nie je to trosku VELMI pokrytecke nerozoberat to vo verejnej diskusii ale s kopou "samozvanych poradcov" cez tsky.. ako vies komu verit a komu nie.. komu to povies a komu nie?? dievca prosim zamysli sa... nejak sa mi nepaci ani toto ani to
keď už má 18 rokov, tak je riešenie jednoduché. Je predsa to svojprávny človek, môže si robiť, čo chce (samozrejme v medziach zákona ) a môže sa tiež odsťahovať k priateľovi alebo ku kamoške alebo napríklad na internát ak chodí do školy.
Neviem, o aké problémy tu ide, no ty, ja ani nikto iný nemôže riešiť jej problémy. Musí si ich vyriešiť sama alebo sám . Priatelia ju (jeho) môžu jedine podržať v najhorších chvíľach a podporiť ju (jeho).
ak chodi so este do skoly, tak sa porozpravaj s vasimi a vezmite ju na nejak ycas k sebe, kym si nenajde nejaku brigadu aby si zarobila mesacne aspon na internet a zakladne potreby....ak pojde na vysku moze studovat externe a popritom robitm ak nepojde na vysku, tak moze po strednej zbalit kufre a odist do sveta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
a je trosku nekompetentne rozoberat za chrbtom mojej VELMI BLIZKEJ osoby jej problemy na verejnej internetovej stranke, nemyslis? je to dost chulostive...
problemy si TA OSOBA nenarobila sama, chyba je v rodicoch (asi najhorsie vlastnosti rodicov sklbene v dvoch ludoch) a je to pre TU OSOBU bezvychodiskova situacia..
rodicov nezmenis, na vlastne byvanie nema peniaze... nema kam ist..
ale blizsie to naozaj nechcem verejne rozoberat bez suhlasu TEJ OSOBY..
Neviem, o aké problémy tu ide, no ty, ja ani nikto iný nemôže riešiť jej problémy. Musí si ich vyriešiť sama alebo sám . Priatelia ju (jeho) môžu jedine podržať v najhorších chvíľach a podporiť ju (jeho).