Keď chcete spať a nedarí sa čo obvykle u vás zaberá?
Počítanie ovečiek u mňa nikdy nezaberalo... Určitú dobu som si vždy pred spaním urobila detskú krupicu, ale teraz už ani to nechce pôsobiť . Čo vy, ako riešite to keď sa vám nedá zaspať?
nj alkohol ta uspí ale zas sa ti bude zle vstavat takze fakt nwm poradit hm a to nemozes zaspat iba ked ides do skoly/prace (lebo to je potom asi stres ) alebo aj cez vikend ?
ked uz nepomaha iba urobit krupicu, skus ju aj zjest
ja vacsinou takyto problem nemam, ked, tak nejake triky nemam..bud este zasvietim svetlo a citam si, kym nepride unava, lebo nezmyselne prehadzovanie sa na posteli je strata casu, alebo mam pustenu hudbu a len pocuvam...
Ja som dnes spala dokopy asi dve hodiny, nevedela som zaspať, lenže u mňa to spôsobila skôr choroba a plný nos... Zabíjala som čas prezeraním si fotiek a videí, nezabralo to, ale mala som lepšiu náladu .
Hudba, kniha... kniha je dobrá, ale niekedy mam také, že som nekonečne unavená a dokážem iba ležať a civieť na strop, čítanie je vtedy pre mna príliš namáhavé, ale spať nespím tak vtedy je lepšia tá hudba. ale mám také príliš veľké slúchadká, (tie malé neznasam, hrozne sa zarývaju do uší), a teda sa potom , ked konečne zaspím vždy zobudím na to, že mi stále hrá hudba a ležím nepohodlne opretá o jedno veľké slúchadko. Tak si potom vždy vypnem a odložím, a potom už bez problémov zaspím.
teraz som stale unavena, takze s tym by problem nebol, ale ked som bola mladsia a nemohla som spat, tak pomohla mp3-ka, alebo kniha a ked ani toto nie, tak som si pustila nejaky film
sústredím sa na pravidelné tikanie hodín a snažím sa nemyslieť, lebo keď mi hlavou behajú všetky možné veci, nezaspím. počúvam ich a tá monotónnosť ma uspí.
mne pomaha dost ked si sadnem do postele a zacnem sa nieco ucit vtedy ma ´hned chytia driemoty
dalej som pocula ze pomaha teple mlieko
a moja mama tvrdi ze vzdy ked potrebovala zaspat a neslo jej zacala zehlit... ked vyzehlila 2 tricka hned sa jej chcelo spat minule som to skusila (a mala som predtym tolko energie ze az) a po 3 minutach som zehlicku vypla s tym ze som bola maximalne unavena a do minuty som zaspala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale ked uz, dam si praska z indicy a za chvilu spim ked chcem
ja vacsinou takyto problem nemam, ked, tak nejake triky nemam..bud este zasvietim svetlo a citam si, kym nepride unava, lebo nezmyselne prehadzovanie sa na posteli je strata casu, alebo mam pustenu hudbu a len pocuvam...
dalej som pocula ze pomaha teple mlieko
a moja mama tvrdi ze vzdy ked potrebovala zaspat a neslo jej zacala zehlit... ked vyzehlila 2 tricka hned sa jej chcelo spat minule som to skusila (a mala som predtym tolko energie ze az) a po 3 minutach som zehlicku vypla s tym ze som bola maximalne unavena a do minuty som zaspala