to sa takto nedá povedať ktorá je naj.....to treba brať ako celok....ale ako dary smrti su v tom naj lebo tam to uzni je o rokforte len ale aj o inych veciach a pravdaze je to aj vyvrcholenmie..cize nam dava ,oznost vyjastnit si vsetko...
Sedmička bola podľa mna najslabšia, nič prekvapujúce, všetko som v podstate očakával. Koniec jak od Rosamudy Pillcherovej. A dosť ma aj sklamalo že nebolo povedané čo sa stalo z inými postavami (napr. Lunou )
Šestka ma ten úvod neskutočne nudil.
Z hľadiska vyváženosti zápletky a tak mi z toho vychádza trojka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale potom! cca od tej štvorky to začalo byť lepšie... a sedmička to vyhrala (až naten záver, kde sú už dospelí, tým to posrala )
a tá kniha bola v podstate aj o ňom.....
Šestka ma ten úvod neskutočne nudil.
Z hľadiska vyváženosti zápletky a tak mi z toho vychádza trojka
a vlastne neviem rpeco mam najradsej 2... to este zo starych cias, ked som mala asi 10 a prvykrat som to citala
CItala som vsetky stale dookola neverim stale e by niekto vedel ich dej spamati lepsie ako ja. ano naozaj mi z toho fajne sibalo uz ma to preslo
Myslim ze rowlingova pise perfektne a asi je najlepsia spisovatlelka od akej som citala
ano mate pravdu necitam ie velmi hodnotne knihy .. ale to len preto ze ma knihovnicka dospelackej niznice nechce pustit lebo som nemala 14