Neviem cim to je ale v skole som vzdy strasne unaveny takze akykolvek volny cas vyuzijem na slofika ci uz to je ked dopisem pisomku , alebo hodina geografie na ktorej sa dozviem len to, ze by som mal vsetko vediet vycitat z mapy, ci biologie lebo z tych blabol sa aj tak nedaju robit poznamky a potom som z toho cely rozlamany takze doma aj tak zase na hodinu zaspim..... to je trasne mali by tie lavic robit nizsie na tom sa neda lezat .......
záleží na tom z akého predmetu je písomka ...keď je napr. z fyziky tak sa väčšinou snažím radiť spolužiakom, ak je z matiky tak odovzdám test skôr, ak je z dejepisu tak sa ešte snažím dačo vylepšiť na písomke.. atď
dnes sme písali z litiky..tak ako mala som to za päť minút, zvyšok som radila spolužiačke..aj keď to bol dosť ťažké keď pri nás stála slovenčinárka..ale zvládla som to
@25@Sheily Pozerám, že ty si tú písomku mala 2 v 1 (dve v jednej). S týmto tvojim obetavým prístupom máš asi veľa kamošiek. Môj rekord bol kedysi 5 v 1.
kreslím si po písomke.... minule mi učiteľka zakrúžkovala moje silno umelecké kvietočky ak tomu dala otáznik....šak čo už... nudila som sa....lenže, to bola školská písomná práca....
Keď som si istá, že písomku mám dobre, tak ju odovzdám... Keď si nie som istá, tak si ju prezerám... Niekedy čakám na niekoho, kto odovzdá písomku predo mnou... Vtedy sa obzerám po triede, tvárim sa, že ešte niečo dopisujem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Z mojej skúsenosti vždy, keď som sa snažil na písomke čosi opraviť, tak som to iba dosral.