nemávam vreckové a ak ma zoberu na výšku a trvalý príkaz alimentov bude tatko platiť mne a nie mame (obe sme sa dohodli ) tak to pojde temer všetko na intrák a ostatok na cestu a ak si nezraobím, žrať nebudem
inak keď sa tak zamyslim, že keby som bola nejaky pripad zo "súdnej siene" a dostavala by som take alimenty ake tam spomínaju (a ešte sa sťažujú) že by som si žila ako pán
vreckové dostávam na veci spojené so školou, keď chcem peniaze prepiť, alebo si niečo kúpiť na seba, musím si ich najprv zarobiť. ale snažím sa dačo aj ušetriť..
Nedostávam vreckové. ale keď dostanem nejaké peniaze na narodeniny, meniny alebo tak..tak si ich väčšinou vždy odložím, a potom neskôr, keď niečo potrebujem, tak si to kúpim.
vreckové ako v dobách, keď som žila s rodičmi a nepotrebovala si z neho platiť okrem autobusu nič alebo ako peniaze teraz čo dostanem na život?
whatéver, vždy som bez peňazí príliš skoro, ale nie preto, že by som sa po ich dostaní nahrnula do obchodov a barov, práveže už nekupujem oblečenie, nepijem....a peniaze aj tak niekde zmiznú.
ale dobre, po dostaní vreckového si zväčša kúpim niečo, čo som si v období šetrenia nemohla dovoliť-
@asceticjunkie Ja ani neviem,vždy splaším nejaké oblečenie,nejakú kozmetiku na vlasy a ostatok - - Ja fakt neviem proste vždy to rozflákam kdesi neviem kde len minule viem kde som minula všetko....
a keď dostanem teraz výplatu tak si vyplatím matrac, paplóny a vankúše čo som si vzala na splátky zaplatím si mesačník, mobil, vrátim prachy čo si popožičiavam od mamy a idem na pár nákupov a potom 3 týždne suším ústa
@luc.ka aj ja som ešte niekoľko mesiacov po skončení strednej dostávala od my, lebo ho zabudla zrušiť Ale potom si to všimla (ach) aj tak to bolo len 10eur
Ak téme - keby som dostala vreckové, je to fakt zázrak, lebo už žijem dávno sama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
inak keď sa tak zamyslim, že keby som bola nejaky pripad zo "súdnej siene" a dostavala by som take alimenty ake tam spomínaju (a ešte sa sťažujú) že by som si žila ako pán
whatéver, vždy som bez peňazí príliš skoro, ale nie preto, že by som sa po ich dostaní nahrnula do obchodov a barov, práveže už nekupujem oblečenie, nepijem....a peniaze aj tak niekde zmiznú.
ale dobre, po dostaní vreckového si zväčša kúpim niečo, čo som si v období šetrenia nemohla dovoliť-
ok, uznávam, že je divné, že dostávam vreckové... ale to len vďaka tomu, že tato nezrušil trvalý príkaz
a keď dostanem teraz výplatu tak si vyplatím matrac, paplóny a vankúše čo som si vzala na splátky zaplatím si mesačník, mobil, vrátim prachy čo si popožičiavam od mamy a idem na pár nákupov a potom 3 týždne suším ústa
Ak téme - keby som dostala vreckové, je to fakt zázrak, lebo už žijem dávno sama
A čo zarobím to neriešim.