Ludia hej ja mám silnú dilemu.Proste chcem svojho byvaleho naspet aaa trochu som sa mu doteras strkala do riti a nevem ze teras ked sa us budem chovat normalne ze ci si to u nho napravim.Stale ma lubi ale vadi mu ze nedokazem pochopit ze to nece skusit zn
skus tolerovat nazor inych a je to uz otrepane, ale pravdive...ak ho mas rada, tak budes radsej chciet aby bol on stastný.....A colkovo je to tak panovancne napisany "oznam"..."Chcem svojho byvaleho naspat..."..az to trha usi....
ale s tym, ze sa budes spravat uplne obycajne, to situaciu nezhorsi....mozno casom zisti, ze dokaze prizmurit oci nad tym preco ste sa rozisli a skuto este raz...a tvoj partner robi spravnu vec, pouziva vo vztahu zdravy, laskou neomamený rozum....ale isto sa mu nepachaj...
och boze len sa mu nepodlizuj..ked ta raz nechce tak s tym nic nespravis a tym ze doliezas tak on si to uziva wes este to vyuziva a davas mu tym pocit nejakej dolezitosti ako chapes co myslim? je to tazke noo ked ho chces naspat ale ked si ta nevsima a kasle na teba tak si ta potom nezasluzi tu tvoju naklonnost..
presne nechaj ho tak mas predsa nejaku hrdost ... mas 17 zivot pred sebou a chlapi su a budu aj lepsi ako je on a cim skor si to uvedomis tym skor sa znova zamilujes a podobne veci =D
waaaaaaw. presne na mňa téma šitá ...ten istý problém ..pchatie ta prestane baviť.vykašli sa a ignoruj a nemaj s ním žiaden kontakt. a skus zabudnúť..a uvidíš ako sa on zachová či bude o teba bojovať.
a inak veľa prípadov je že chlapec nevie čo chce.nevie sa rozhodnuť nevie čo cíti ale dávaj si pozor.lebo potom prídu iné holky že "kamošky" a nežiarli hlavne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Maximalne tak sex, ale to predpokladam nehladas.
ale s tym, ze sa budes spravat uplne obycajne, to situaciu nezhorsi....mozno casom zisti, ze dokaze prizmurit oci nad tym preco ste sa rozisli a skuto este raz...a tvoj partner robi spravnu vec, pouziva vo vztahu zdravy, laskou neomamený rozum....ale isto sa mu nepachaj...