@bludiacisvetom u mňa určite tiež prevláda to znásilnenie, to je proste trauma na celý život, nehovorím, že kebyže ma niekto okradne/napadne/zabije tak že je mi to jedno ale tak...keď ma zabije, tak trochu morbídne ale už mi to môže byť jedno lebo budem mŕtva ˇ_ˇ" keď ma okradne tak prídem o nejaké veci, budem sa báť ale nedošla som k žiadnej nejakej väčšej ujme (snáď) a keď ma zbije...tak to by bolo fakt dosť zlé ale to znásilnenie asi najhoršie.
@bludiacisvetom nie, tym som myslel, ze ak ma niekto napadne, s najvacsou pravdepodobnostou ma bude chciet aj okradnut, resp. ma napadne za umyslom okradnut ma
Vzdy, ked vystupim z nocaku na nasej bohom zabudnutej zastavke, a predo mnou ide nejaka nestastna slecna, stale sa obzera za mnou a zrychluje a zrychluje. Uz som mal 100x chut proste prist k nejakej a povedat, ze ju nechcem zabit, znasilnit, okradnut, uniest, odist v jej topankach, atd... Ale to uz sa skor bojim o seba, ze by som dostal paralyzerom do krku, došťal by som sa, ostal by som tam lezat ako chudak. Nikdy nezistia, ze nie som vrah!!!
Odkedy viem, čo sa tu deje za mojim chrbtom.. koľko vrážd, znásilnení, napadnutí, bitiek nevinných dievčat atď. sa tu po nociach deje bojím sa všetkého. Sama večer chodím preto len výlučne a aj to s rukou na pepráku.
Že ma niekto znásilní, zabije, okradne (aj keď veľa by toho nebolo, ale mne by to už asi bolo jedno), zahrabe v plytkom lesnom hrobe. Fakt sa desím v noci všelijakých chlapov, ktorých by som si možno za bieleho dňa ani nevšimla - som mierne paranoidná.
Inak okolo desiatej sa začnú po uliciach vynárať také indivíduá, poslednou dobou rozmýšľam, kde v riti sú celé dni a rána, keď ich vidno iba v noci...
nebojim sa vytrznosti pachanych v noci na mojej osobe, ale ze ma uvidi niekto znamy a na druhy den rozvije debatu: ty si bola tak neskoro sama von, ti sibe? a este toho, ze budem mat neprijemny pocit z toho tulania sa sama v noci, lebo je to taka deprimujuca atmosfera.
zavisí od okolností a dokonca od mojej nálady. niekedy sa cítim tak neohrozená, že je mi jedno že sú tri hodiny v noci a ja sa túlam po akomkoľvek veľkomeste. Vôbec nad tým neuvažujem, že by sa mohlo niečo stať a vonkoncom MNE! Niekedy sa ale zasa bojím najmenšieho šumu a mám paranoju, že nikto nieje nablízku aby mi pomohol, blablabla
tak v meste medzi ludmi sa nebojim a vacsinou tam ani niesom sama takze to uz duplom nie, v nocaku (kedze byva vzdy plny ludi) tiez nie, horsie je to uz s vystupovanim z neho, kedze byvam v nelichotivo znamej casti Bratislavy ale tak branu mam hned pri zastavke, na automaticke otvaranie, takze aj ked som paranoidna, pevne verim ze stihnem dostatocne rychlo preklznut a zavriet ju jo a mam aj kaser keby ne ...ale tak cely zivot az do minuleho roka som byvala par metrov od centra na liecbu drogovych zavislosti, a mala som to dalej od zastavky, takze tu sa bojim ovela menej
Jaa to mam rada a nebojim sa .. Sak tam nik neni ..hlavne ked som chodila do skoly a v noci domov tak to boli take chodniky tmave ze o nich asi nik okrem mna nevie...ale strach som necitila este nikdy
@zayl Viem, že som ťa dlho nevidela, ale ty že vzbudzuješ u dievčat až takúto hrôzu?
Inak vyslovene že strach nemám, to by som snáď ani na ulicu nevychádzala večer, ale nie je mi všetko jedno, ak som v noci na ulici a stretnem partičku podgurážených agresívnych ľudí, prípadne nejaké pochybné indivíduum. A v takých chvíľach nemyslím konkrétne na žiadnu z možností, skôr kombináciu všetkých...
@galinka Nemyslim si, ze ide konkretne o mna. Musis to brat tak, ze si zena, su 3 hodiny rano, mozno si nieco pila a za tebou ide niekto, na koho poriadne nevidis, nedajboze ma tu istu trasu domov
@41 mňa napríklad odprevadili kamaráti k činžáku, odišli druhým smerom do mesta, ja domov a pred vchodom ma schmatol nejaký ožran, či nemám cigu, či nejdem na poldeci, že som mu sympatická.. kks som sa nejako vykrútila dodnes neviem ako a bežala za nimi..
Citim sa relativne bezpecne, hlavne na mojom sidlisku. Mam pocit ze tu aj tak vacsinu pofidernych ludi poznam. Vlastne sa tu v noci rada potulujem, pofajcievam, premyslam.
Cez park by som v noci nesla asi ani s niekym. by nas zabili pre dve ecka, podla mna plus s jednym inym sidliskom tiez nemam najlepsie skusenosti v noci.
ked som sama doma,nikdy nemám pocit ze som sama. odkedy sa brat schoval do kupelne a čakal kym ma naplaší toto patri k dalsej mojej fobii (spolu s fobiou ze som si zabudla kluče a pod) vzdy prezriem cely byt predtym ako som si ista,aj tak som si neni ista a očakavam nejakych stredovekych duchov....
@burble Akoze, viem si to prdstavit. Ale ved sa ani len nepozeram ich smerom, cumim vsemozne do zeme, radsej sa ani nepriblizujem a aj tak sa stale nervozne obzeraju. Fakt raz zakricim, ze nie som vrah
Tam kde bývam, je kľud, človek tam stretne akurát tak srnku na chodníku nadránom Takže tam sa nebojím, ale inokedy...neviem zhodnotiť, čoho by som sa bála najviac, okradnutia asi nie, ale zvyšku áno.
Že ma niekto zozadu omráči, potom mi ukradne všetky peniaze, ale namiesto nich mi do peňaženky vloží rovnaký obnos vo falošných bankovkách. A tak keď budem nasledujúci deň platiť v obchode, zatknú ma a znásilnia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
96 komentov
dnes mi napadla táto anketa, pretože často chodím domov sama z práce a zaujímalo by ma z čoho majú ostatní najviac strach. u mňa je to asi znásilnenie
L
Inak okolo desiatej sa začnú po uliciach vynárať také indivíduá, poslednou dobou rozmýšľam, kde v riti sú celé dni a rána, keď ich vidno iba v noci...
a po nepríjemnom zážitku nechodím sama v noci.
mam pocit že za mnou taki lezu aj cez deň niekedy
Skôr že keď prídem po tme domov že ma napadne nejaký duch
Inak vyslovene že strach nemám, to by som snáď ani na ulicu nevychádzala večer, ale nie je mi všetko jedno, ak som v noci na ulici a stretnem partičku podgurážených agresívnych ľudí, prípadne nejaké pochybné indivíduum. A v takých chvíľach nemyslím konkrétne na žiadnu z možností, skôr kombináciu všetkých...
Cez park by som v noci nesla asi ani s niekym. by nas zabili pre dve ecka, podla mna plus s jednym inym sidliskom tiez nemam najlepsie skusenosti v noci.
ked som sama doma,nikdy nemám pocit ze som sama. odkedy sa brat schoval do kupelne a čakal kym ma naplaší toto patri k dalsej mojej fobii (spolu s fobiou ze som si zabudla kluče a pod) vzdy prezriem cely byt predtym ako som si ista,aj tak som si neni ista a očakavam nejakych stredovekych duchov....
castokrat chodim sama po nociach, nemam na vyber
som dakde videla také odporúčania že čo by mal chlap robiť keď nechce strašiť ženy pozriem sa po tom.
Ak by ma chcel znásilniť, zabiť, alebo ,,len´´ napadnúť či okradnúť, nech mi to povie narovinu a urobí to a nie že ma bude prenasledovať... brrr...
» whatever.scalzi.com/2012/08/09/an-i...
chudák pes, raz sa mi nejak dostal pred predné koleso, bola tma ja som ho nevidel a tak som mu kolesom prešiel zadné labky (((