dlho som si ho chcela zohnať, stále som na to zabúdala....teraz ma to nejak opustilo. poznám pár báb, čo ho nosia. a jednu kvôli tomu zatkli v Anglicku na letisku, pretože to je tam ilegálny predmet, čo sme nevedeli. hlavne, že tri z ôsmych to tam celý čas mali a dve sa ho zbavili tesne pred odletom späť, nevedia, ako dobre robia no, nebolo nám všetko jedno, keď sme čakali, až s ňou ukončia vyšetrovanie.
Tým nechcem povedat že za bieleho dna sa nič stat nemože.Máme tu dva parky a jeden je taký no...su tam taký ludia...ale tak sama tadial nechodím a ked aj idem tak vždy len rýchlo prejdem nekukám sa tým blbcom do tváre a prežijem to...ešte som sa s tým nestretla že by som ho potrebovala ludia su všeliaký ale zatial iba kričaly a tak ved mám nohy tak budem bežat a to viem velmi dobre ked treba!
Voľakedy som ho nosil, aj som ho použil, už ho ale radšej nemám, robil som s ním len zlobu. Teraz nosím akurát taký prívesok na kľúčoch, ktorý sa dá použiť ako boxer...
nie nenosím no doma mám paralyzátor, ktorý nosila mama keď chodila neskoro večer z práce domov. treba ho len nejako opraviť a snáď budú silnejšie elektrošoky ba až ohňostroj.
Keď som mal 16 tak som nosieval plynovku Valtro Combat 9mm a paralyzér potom ma niekto nahlásil, poliši mi to zobrali a súd mi naparil podmienku. Teraz už mám po nej a v aute vozím v zadu v kufri baseballku a keď šoférujem, tak vo dverách mám po ruke teleskop Slzotvorný sprej je pre dievčatá ale nemyslím to v zlom..
Nosim ale to bude tym, ze ked sa zjavi moj face na niektorych urcitych a nemenovanych sidliskach tak sa kludne moze stat ze na mna vyleti niektory z mojich ziarlivych byvalych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
keď je tma už tak si ho väčšinou dám do vonkajšieho vačku aby som ho rýchlo našla keby niečo.
Lepší je pepper sprej alebo antidog.
btw. keď už sme pritom vie mi niekto poradiť kde sa to dá zohnať?