Keď kvôli jednému blízkemu kamarátovi/-ke sa s vami ostatní nebavia...
Poznáte to? Aj vám sa už v živote stalo, že jeden zlý kamarát/-ka alebo kamarát, čo niečo vyviedol, spôsobí "odohnatie", resp. zmenu postoja k vám? To fakt si musím vyberať, či on alebo ten druhý, resp. tá skupina? Stalo sa vám už také? Čo je riešením?
stalo sa mi take
vybrala som si, a aj by som si vzdy vybrala blizkeho priatela
ludia, kt ma nutia k nejakym podobnym rozhodovackam nie su pravi priatelia
Alebo si to proste nevšímať a neriešiť?
Mne sa také stalo v divadle, kde moja blízka kamarátka sa počas predstavenia zranila, nahučala v nervoch na ostatných a potom sa to uzavrelo, že keďže je to moja bližšia kamarátka (poznala som ju predtým ako sme spolu začali hrať), tak sa prestali aj so mnou baviť a obviňovali každého, kto by sa chcel stretnúť, že aha, to je tá od nej... Pritom som ju nejako extra nezastávala, ale ani naopak nehanila, nešla som robiť sudcu. Ja nie som Pán Boh, aby som súdila.
Podobné sa mi stalo v práci, kde kolegyňa, s ktorou som si veľmi dobre vychádzala, zmenila ku mne postoj, po tom, čo zistila, že poznám asi jej "úhlavnú nepriateľku". Tam ani neviem o čo ide, či sa pohádali alebo čo, ale zas to začalo meniť vzťah ku mne... Neviem, asi najlepšie nič nehovoriť, nebyť na Facebooku atď. a je pokoj. Alebo neriešiť, prídu iní ľudia do života, človeku a možno títo za to nestáli...
Ja mám len jednu kamku, a tú si vyberiem vždy a všade, aj keby sa so mnou prestal baviť celý svet, aj keby som ju mala pred celým svetom obraňovať a neviem čo, ja budem vždy na jej strane. A ked sa ludia s niekým nebavia kvôli osobe, s ktorou sa on baví a majú s šou nejaké problémy, tak sú dosť šľachnutí a očividne ešte nedospelí
Poznám, kvoli jednomu blizkemu priatelovi sa na mna vyjebala cela parta co sme boli lebo on spravil nejaku blbost vsetci ho odsudzovali ale ja som sa s nim bavila dalej tak mali voci mne potom rovnaky postoj ako voci nemu, hoci ja som nic nespravila...
asi nie, nepohybujem sa v prislusnej spolocnosti asi
aj ked sa o niekom vie, ze spravil zly shit, ved preboha i ja mam minimalne jednu velmi pochybnu vec na rovasi, tak sa neodstrkujeme navzajom ze sam proti vsetkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
vybrala som si, a aj by som si vzdy vybrala blizkeho priatela
ludia, kt ma nutia k nejakym podobnym rozhodovackam nie su pravi priatelia
Mne sa také stalo v divadle, kde moja blízka kamarátka sa počas predstavenia zranila, nahučala v nervoch na ostatných a potom sa to uzavrelo, že keďže je to moja bližšia kamarátka (poznala som ju predtým ako sme spolu začali hrať), tak sa prestali aj so mnou baviť a obviňovali každého, kto by sa chcel stretnúť, že aha, to je tá od nej... Pritom som ju nejako extra nezastávala, ale ani naopak nehanila, nešla som robiť sudcu. Ja nie som Pán Boh, aby som súdila.
Podobné sa mi stalo v práci, kde kolegyňa, s ktorou som si veľmi dobre vychádzala, zmenila ku mne postoj, po tom, čo zistila, že poznám asi jej "úhlavnú nepriateľku". Tam ani neviem o čo ide, či sa pohádali alebo čo, ale zas to začalo meniť vzťah ku mne... Neviem, asi najlepšie nič nehovoriť, nebyť na Facebooku atď. a je pokoj. Alebo neriešiť, prídu iní ľudia do života, človeku a možno títo za to nestáli...
aj ked sa o niekom vie, ze spravil zly shit, ved preboha i ja mam minimalne jednu velmi pochybnu vec na rovasi, tak sa neodstrkujeme navzajom ze sam proti vsetkym
My sme len také velké baktérie mám pocit