Ja nemám ani tak problém, chcem sa len skôr spýtať, či sa to stáva aj vám ostatným. Konkrétne mám na mysli, to že.. -> ja mám 16 a môj priateľ má 19 .. niekedy ( napr. včera) sme šli a taká ženská stále na nás čumela, aj sa pekne ot
Sorry ono to bude tym ze nevipadas na 16 rokou ale menej podla tych fotiek co mas v albe sorry ale vazne teras som si kukol a ked on bude mat 20 a ty vypadas vyzorovo na 13/14 rokou tak preto cumia
My sme si raz s drahým dali v Tescu pusu a taká staršia tetka čo okolo nás šla na nás zarkričala, že "takéto veci sa robia doma!" A Maroš si neodpustil a zakričal tiež - "Nezáviďte!"
No a či čumia? Nejako špeciálne to nevnímam. Možno preto, že mi je to ozaj jedno?
no, písala si, že kukala ženská... hm, a čo ak ti očumovala tvojho parťáka? hm, možno je fakt taký beautifull boy, že sa za ním otáčajú aj vyššie ročníky...
To je uplne v pohode........Tiez to poznám, ked ludia zizaju jak kebych bola nejaká Mimozemstanka ci čo......netreba si to vsímat. Ale ze im to niekedy nie je trapne....ked niekedy čumia v kuse .....mozno ze spolu vyzeráte stastne a oni len ticho závidia......
Pokiaľ to bola staršia pani tak to je pochopitľlné - keďže tie musia všetko vedieť a všade byť aj keď sa ich to ani zďaleka netýka! Takých ľudí ja nerieším - pousmejem sa a idem ďalej.
no ja som si tiez nic taketo nevsimla...to nas keby si volakdo tak vsima tak sa posti od smiechu my sme blazni dvaja a bozkavame sa zasadne pri smetakoch nahoda je svina
a prečo si z toho robíš hlavu? ľudia sú takí, skrátka čumia, čumia a ešte raz čumia jak pripečení. keby si nešla s priateľom, tak by čumeli kvôli niečomu inému-dôvod sa vždy nájde. nič si z toho nerob, je to len ľudská,všadeprítomná malichernosť
rob im to isté, a vieš čo , to čumia len také staré paničky čo chodia samé a uvažujú či by sa k nim ten tvoj nehodil viac ako ku tebe...maj to passssssssssss
Ahojky... mne sa to stava casto... je to asi tym ze nam starsie tetusky zavidia ake sme este mlade, čo mame este pred sebou a tak... mozno ony sa nikdy nikde na verejnosti nebozkavali a teraz len slepo zavidia...
mojka z toho si nič nerob na nech kukaju.. sak ty sa za co hambit nemas ani on ( musim sa rehotat lebo sak .. sak ty vies prečo.. bracha no a kasli na nich nech kukaju..sak na taky pekny parik musia sa vynadivat .. taky nevidia selide jeb na nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ak nie tak možno to bude tým vekom
ale ne, skratka ked sa bozkavate na verejnosti, tak to je atrakcia, a najma pre starsie zenske
treba si to jednoducho nevsimat a nechat to plavat a dalej sa tym nezaoberat
ale ked aj hovoris, ze si ich nevsimas a mas to na haku, tak odkial vies, ze na vas cumia?? tak to sa na nich aj ty musis pozerat
srať na takých
My sme si raz s drahým dali v Tescu pusu a taká staršia tetka čo okolo nás šla na nás zarkričala, že "takéto veci sa robia doma!" A Maroš si neodpustil a zakričal tiež - "Nezáviďte!"
No a či čumia? Nejako špeciálne to nevnímam. Možno preto, že mi je to ozaj jedno?
ale ja by som na to asi sral ..
pripadne mozete aj z toho filmu predviest odozvu...cize naschvaly
a prečo si z toho robíš hlavu? ľudia sú takí, skrátka čumia, čumia a ešte raz čumia jak pripečení. keby si nešla s priateľom, tak by čumeli kvôli niečomu inému-dôvod sa vždy nájde. nič si z toho nerob, je to len ľudská,všadeprítomná malichernosť
...sak poznáš ludkov radšej majú real ako telenovely a od tial si zvykli kukať hodinu na jedno miesto
@http ://www.birdz.sk/forum/slnecnica-dobra-ci-zla/15377-tema.html
Kto nezazil.... ČUMÍ !!!!!!!