v pizzerke sa snazim priborom ale nie vzdy vyjde hlavne ked sme s celou partiou pri stole a kamoska mi zacne do ust pchat svoju pizzu tka potom aj ja vezmem kusok do ruky a napchavam ju tiez
@majajaj haha ja tiez presne nie preto, ze by to malo lepsie chutit...neviem, proste rukou mi to je take...lepsie spominam pri tom vzdy na ninja korytnacky. ale niekedy sa uprostred jedenia opat na chvilu vraciam k priboru a tak rozne...ale vacsiu cast jem za pomoci ruk
ako kedy a ako kde..a aj podla nalady a psychickeho rozpolozenie, podla toho kolko je hodin, aky mesiac, ci je parny alebo neparny den, podla mesiaca, pocasia, sily a smeru vetra a tak..
Loool, nemôžem z toho, ako sa tu niektorí hrajú na veľkých pánov... V reštike používajú príbory, ale len čo z nej odídu častujú okolie svojím krásnym vyjadrovaním krvopotne naštudovaným v slovníku vulgarizmov a váľajú sa ožratý ako prasce na lavičkách pred obchodným domom Toto je tá vaša kultúra? Ja osobne jem pizzu rukami a vôbec si nemyslím, že by to bolo merítkom kultúrneho rozvoja alebo čo
inac by ma len tak zo srandy zaujiamlo , ze ked jete pizzu rukamy, ci vsade zo sebou nosite mydlo a uterak alebo to neumyjete ruky ( co ked ste dakde vonku , tak je to takmer nemozne )a idete rovno jest?! a ze potom zltacka inac ta predstva jak jete tu pizzu z rukamy ako nejake hovada sa tam doslova napchavate ako byste sto rokou nezraly, vsade po sichte a obleceny mate rozmazane pizzu a kecup a vsetko, ma fakt rozosmiala
aj ma napada..to ked dojete, tak hned bezite umyt zajebane ruky od pizze?! a cestou vsetko fajne pochytate , ze?! no jak vravym..sto rokou za opicamy
aj tak...toto tu na slovensku co je akoze "pizza" je podla mna skor nejaky kolac obzvlast "milujem" tie napisi ze " prava talianska pizza " to len ludia co v zivote skutocnu taliansku pizzu nejedli(samozrejme v taliansku!!!), mozu take sprostost napisat/vymisliet/tvrdit a si predstavte, ze aj v italii sa je priborom to je prevas sok, co?!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
doma rukami
ja zvyknem jest ustami,zubami tak
aj ma napada..to ked dojete, tak hned bezite umyt zajebane ruky od pizze?! a cestou vsetko fajne pochytate , ze?! no jak vravym..sto rokou za opicamy