ked som mal SE tak ked sme hrali hack na skolskom podchode mi vyletel preletel asi dva metre a dopadol na beton, ale prezil akurat sa mi kus pokazilo zaostrovanie na fotaku...ale teraz co mam htccko mi nespadol ani raz, davam extra pozor, nechcem aby mi praskol ten amoled displej so sklenenym povrchom, jednak je drahy a jednak by mi ho uz mozno vymenili za slcd....
z nohavic ..to som ho stratila a este jak to padlo si hovorim "do tychto nohavic si nikdy nič nedavam do vreciek to nebolo nič moje " a isla som dalej .. doteraz nechapem jak som toto mohla urobit ale mala som tam asi 400 fotiek tiež mi to mohli vratit kedže som to stratila v okoli skoly ale dobre ...a este mi zhorel alebo co proste bol na slnku a zacalo sa z neho dymit
Mne raz spadol v Dobrej cajovni pod podium mobil a tak sa nejak odrazil, ze som 3 hodiny tam musel rozoberat podium a skladat ho spat a konstrukcia bola dost pevna, takze dalo zobrat
žiadne kuriózne miesto, aj keď ma vždy pobaví, keď si mobil hodím na posteľ a on sa odrazí od mäkkého a spadne na zem...
inak raz mi niekto zobral mobil z lavice, keď som sa nedívala... jediný dôvod, prečo som ho dala na lavicu (trepla o lavicu) bol ten, že mi 5 krát denne prišla smska:"Vyhrajte horský byt"a mne mobil furt zvonil... Nie len že som nevyhrala horský byt ale prišla som aj o mobil
kamoske spadol do hajzla ale nastastie prezil jej furt niekam pada...cely je dooblepovany paskou a ked som z neho raz volal,tak zacal sam od seba fotit
mne spadol len do kaluze,ked som ho vyberal...tiez prezil
ejhaaa. tak akokaždéému aisk na zeem nie ?... a pre nedáávnom v bazééne dvaaa. naraaaz keď som s nimi padla aj jaaa.... ináááčč môôj prežííl ale kamoškiin nie :d
minule letel cez 3 poschodia dole a dosť veľa ľudí bolo akurát vtedy na chodbe pri zábradlí tak bolo to dosť smiešne ako každý zrazu kričal že letí mobil =D
nedávno ked som bola chorá a prenášala som mobil a šálku s čajom v ruke sa mi podarilo, že mi mobil padol do čaju.. ešte teraz tam mám pod displejom také flaky že to nejde zotrieť a nechce to uschnúť :/ a mojej krstnej, čo raz hovorila, že jej padol do záchodu
@klaudiqaaa Aj tak tomu nerozumiem Šak stiahnem nohavice a sadnem, jak mi pri tom môže vypadnúť mobil a ešte aj do hajzla? Šak nad tým hajzlom ani nestojím.
mne nikam nepadol, ale mala som ho vo vrecku nohavic ked som cez oblievačku bola hodená do vane a skončila som kompletne mokrá. ten mobil prežije snad všetko a funguje skvelo! aj ked z neho tieklo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
@jeko keď máš mobil v úzkych nohaviciach v zadnom vrecku a dávaš si ich dole tak ľahko vypadne
Mne raz spadol v Dobrej cajovni pod podium mobil a tak sa nejak odrazil, ze som 3 hodiny tam musel rozoberat podium a skladat ho spat a konstrukcia bola dost pevna, takze dalo zobrat
inak raz mi niekto zobral mobil z lavice, keď som sa nedívala... jediný dôvod, prečo som ho dala na lavicu (trepla o lavicu) bol ten, že mi 5 krát denne prišla smska:"Vyhrajte horský byt"a mne mobil furt zvonil... Nie len že som nevyhrala horský byt ale prišla som aj o mobil
jeden mi padol aj do šneku v kombajne no ten to už neprežil
mne spadol len do kaluze,ked som ho vyberal...tiez prezil
@n0win0u Ťa zničím.