Co by som s tym asi mal? Boha to su jebnute otazky.. Si myslis ze ktory zamestnawatel si zobere na zodpowednost 14 rocne decko? Wjes ake by z toho mohol mat problemy?
"alebo si prefalsuj vek ... ak si vysoka a vyzeras na 15 tak no problem! " - No problem? A obciansky si wyseres z prsta (wjem pise sa z prstu ale nejako mi to nesedii..)?
Inak Tommyhot ma pravdu. Ziadny zamestnavatel si nezoberie na zodpovednost 14 rocne decko. A to z toho dovodu, ze je to ilegalne. Aj ja ked som isla na brigadu tak odomna pytali taku malu karticku.... ze OBCIANSKY PREUKAZ.
Zuzanne112... a myslim, ze ked tu hore spomenutu veciku nema... moze byt vysoka aj 190 cm a nezoberu ju nikde... ale tak maximalne mozes roznasat letaky ale nie som si tym ista
OMG. ZE prefalsuj si vek to fakt mohol napisat len niekto 12 rocny co pozera vela amreickych filmov si myslis ze ten zamestnavatel je idiot a nevypyta si obciansky???
a tebe zostava asi uz len spoliehat sa na niekoho znameho... chod roznasat noviny a popros mamu alebo kamarata nech to vezme na seba
jaaaaj kam by sa tie deticky dnes makat nahlili ja viem ze chces peniaze ale keby zamestanavali deti tak by tu bol jeden velky bordel vies ? mozno ze si zodpovedna a robila by si to poctivo lenze za jednou vynimkov stoji 1000 pravidiel... odporucam spravit to tak ako napisala P3tula na konci prispevku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Aduliak, po 1.: bud vydrz
po 2.: alebo si prefalsuj vek ... ak si vysoka a vyzeras na 15 tak no problem!
Inak Tommyhot ma pravdu. Ziadny zamestnavatel si nezoberie na zodpovednost 14 rocne decko. A to z toho dovodu, ze je to ilegalne. Aj ja ked som isla na brigadu tak odomna pytali taku malu karticku.... ze OBCIANSKY PREUKAZ.
Zuzanne112... a myslim, ze ked tu hore spomenutu veciku nema... moze byt vysoka aj 190 cm a nezoberu ju nikde... ale tak maximalne mozes roznasat letaky ale nie som si tym ista
a tebe zostava asi uz len spoliehat sa na niekoho znameho... chod roznasat noviny a popros mamu alebo kamarata nech to vezme na seba