Na takéto niečo som si už zvykla. Netreba si to pripúšťať k srdcu. U mňa v triede sú "ohováračky" na dennom programe. Stačí si nájsť svoj okruh ľudí, ktorým budeš veriť a ktorí to robiť nebudú,ktorí sa ťa zastanú. A na ostatných sa môžeš vysrať.
všetci kydaju na všetkých... uplna rutina.. keby na mna niekto nekydal, tak by som sa bála, že sa niečo deje a že mám nejaku smrtelnu chorobu a nechcu mi povedať
nemam s tym problem nieKto mi vynada do pic taK poviem nie je zena nie je pica ty Kurva a podobne.. hadam sa stale pretoze si budem obhajovat seba ale Ked nieKto Kyda poza chrbat aj taK sa to dozvies a ten dotyny cloveK s tym musi ratat ze sa to dozvies, taKze mu to len pripomen v tazKej chvili a bude to
ludia na mna kydali kydaju a budu kydat nemam s tym problem neuraza ma to a nic s tym nerobim a preco ? lebo reci este nikomu neublizil avsak ked mi niekto fyzicky lezie do kapusty to uz so mnou nie je pokojne jednanie
keby ze si vyymsla blbosti ta trochu mu potrasiem vežou a ked nepôze a bude este drzi ta dostane taku facku ze mu podrotuju hubu potom a bude na mesiac ticho
Dosť blbo..ja mám dosť blbý kolekív, poznáte to, každý sa tvári ako najlepší kamoš na svete, vždy ochotný poradiť, ale keď sa na to pozrie pozornejšie a chvíľu nad tým popremýšľam, tak prídem na to, že mi nemá ani kto ofotiť slovíčka z nemčiny, ktoré sa rozdávali keď som nebola v škole..
suhlas s 27 osobne by som mohol o ohovarackach a nadavkach hovorit aj cca10minut ale nechcem nikoho obtazovat tak si to nechavam len a len preseba aj ked to nieje moc dobre...
ked mas ludi kt za tebou stoja tak sa to da prezit a zacnes ohovarat aj ty ak to je dost zle..
ale ak ich mas malo tak ta to absolutne znici aspon v triede nemas na nic xut cez co najrychlejsie zo skoly za svojimi naj frendami abo niekym kto ti rozumie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tak toto ma zabilo...
lebo keby na mne nieekto kyda tak si vypocujem preco a potom mu poviem na to svoj nazor
a) kydať na neho tiež
b) jebať na neho...
c) jebat ju/ho
Ako sa asi človek cíti no, to je logika. Pekne na piču.
Ale na druhú stranu mu to do istej miery pomôže..
Ako jeden z mála si sformuje charakter.
Sumarizacia:
a) kydať na neho tiež
b) jebať na neho...
c) jebat ju/ho
ked mas ludi kt za tebou stoja tak sa to da prezit a zacnes ohovarat aj ty ak to je dost zle..
ale ak ich mas malo tak ta to absolutne znici aspon v triede nemas na nic xut cez co najrychlejsie zo skoly za svojimi naj frendami abo niekym kto ti rozumie..
tomu sa hovori puberta ne?