@jimmycrow pocuvaj ale kedy si to vedel? uz ked si na MB zbadal "Keď piješ nápoj"? alebo az ked si zbadal moznosti? (ale tam je potom divne, ze by si videl moznosti a nevidel zakladatela)
@jimmycrow fiha, tak to si dobry volaky. ale bolo to podlozene niecim? ci len cira intuicia? lebo fakt neviem, cim som sa prezradil
a ty neotvaras bezne ankety, len zriadkavo? teda ja tiez neotvaram vsetky, ale pokial sa nejedna uz podla nazvu zjavne o nejaku odbornu vec napr. ohladne PC alebo taku daku haluz, alebo nieco, co viem, ze ma nezaujima, tak otvorim. pokial nazov umoznuje verit, ze ma to ako-tak zaujme, co nazvy ankiet, ktore su vágne, zvyknú
@pubertslatinocelny Sorry, momentálne idím dvojmo čo si napísal, tak nemôžem korektne odpovedať na vštko, ale hej, čistá ženská intuícia to bola A možno to súviselo s tými drinkmi, že ma to tak napadlo, neviem
nie ze by som tvrdil, ze moje su dolezitejsie, len sa cudujem, ze poukazujes na nedolezitost predmetu mojej ankety a pritom sam sa pytas aj na nepodstatne veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ukážte mi niekoho, kto si pohár pokladá na ponožku
lubim pubertaslatinocelneho
tak to je potom v piči...
@jimmycrow fiha, tak to si dobry volaky. ale bolo to podlozene niecim? ci len cira intuicia? lebo fakt neviem, cim som sa prezradil
a ty neotvaras bezne ankety, len zriadkavo? teda ja tiez neotvaram vsetky, ale pokial sa nejedna uz podla nazvu zjavne o nejaku odbornu vec napr. ohladne PC alebo taku daku haluz, alebo nieco, co viem, ze ma nezaujima, tak otvorim. pokial nazov umoznuje verit, ze ma to ako-tak zaujme, co nazvy ankiet, ktore su vágne, zvyknú
Takže ich nepoužívam, radšej niekoľkokrát denne utriem stôl.
pili by sme ako rusi na zdarovie maršala malinovskego a pohare švacali o zem........filip
ale, žiaľ, nie tak, ako som to myslel
alebo » www.birdz.sk/forum/kolko-dni...
alebo vela inych veci, co si sa pytal ty?
nie ze by som tvrdil, ze moje su dolezitejsie, len sa cudujem, ze poukazujes na nedolezitost predmetu mojej ankety a pritom sam sa pytas aj na nepodstatne veci
tak chod do tych ankiet a napis tam "...dolezita informacia"