väčšinou, sama viem, aký to je bordel, keď mi niekto pošle mail bez predmetu. denne mi chodí fakt veľa mailov, potrebujem to mať preradené nielen záložkami, ale aj predmetom, aby som poznala dôležitosť správy.
takže píšem aj ja. pokiaľ posielam nejakú blbosť, tak to dám najavo v predmete nejak tak, že "skdgnokhgv"
keď len potrebujem niekomu niečo rýchlo oznámiť, tak to neriešim, ale keď ide o formálnejšie veci, tak musím.
a v robote ma karhajú za to, aké predmety dávam. ku koncu roku som si urobila odpočet odpracovaných hodín, polku noci som nad tým presedela, pretože som si to nevedela rozrátať (skurvená byrokracia), a keď osm to nadránom posielala kolegovi, do predmetu som dala niečo v zmysle, že sa od šťastia poštím. Veru, ťažko sa mi ten mail hľadal, keď to kolega o tri mesiace zapatrošil a musela som mu to ešte raz preposlať
vacsinou pisem vlastne myslim ze vzdy, zalezi od toho komu to posielam, pokym nejakym vazenym osobam tak tam dam daco normalne a ked dakomu znamemu tak tam davam blbosti napr. predmet - kladivo, predmet - lampa a tak podobne, akykolvek predmet skratka...alebo klasicke bla ci tak.
Do serióznych mailov, napríklad vyučujúcim, píšem predmet čo najvýstižnejší. Ale napríklad dnes som písal mail mame o tom, že prídem domov v sobotu, minútu som rozmýšľal a potom som ako predmet dal "hjuh".
ano a tym, co nedavaju, by som zakazal pouzivat e-maily... vidim mail "no subject" a teraz co? ako ja mam vediet co tam je? a ako to mam vediet po pol roku? po storoci?
ked chcu pisat veci bez predmetu, nech poslu pohladnicu.
ale tak ako svojsky pomenovávam súbory, tak aj píšem predmety. ak je to vecný mail, tak dám aj predmet k veci. ak viac-menej súkromný, tak dám taký, aby to jednoducho o niečom hovorilo. moje posledné predmety sú napríklad: wifi, len tak, nočný list, najdrahšejšej judit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
takže píšem aj ja. pokiaľ posielam nejakú blbosť, tak to dám najavo v predmete nejak tak, že "skdgnokhgv"
(A)
keď len potrebujem niekomu niečo rýchlo oznámiť, tak to neriešim, ale keď ide o formálnejšie veci, tak musím.
a v robote ma karhajú za to, aké predmety dávam. ku koncu roku som si urobila odpočet odpracovaných hodín, polku noci som nad tým presedela, pretože som si to nevedela rozrátať (skurvená byrokracia), a keď osm to nadránom posielala kolegovi, do predmetu som dala niečo v zmysle, že sa od šťastia poštím. Veru, ťažko sa mi ten mail hľadal, keď to kolega o tri mesiace zapatrošil a musela som mu to ešte raz preposlať
ked chcu pisat veci bez predmetu, nech poslu pohladnicu.