Takže, mám taký problém... bývam v oblasti novostavieb no a ako to už býva, pripojenie na net je veľmi mizerné. Máme mobilný iternet od Orangeu, vraj "neobmedzený", lenže po 5 GB sa mi rýchlosť spomalí a pri tej závratnej rýchlosti keď ju ešte zmenším tak
@nymerio324 odpoveď podobn tomu, akú som chcela počuť, ale ja by som skôr potrebovala niečo také, čo keď pripojím do stolného PC do usb portu alebo podobne, tak to bude prenášať signál z wifi... nevieš o niečom takom, či to vôbec existuje? alebo to by som už chcela veľa?
@nymerio324 áno, ten, wifi kľúč alebo ako, môj koco mi práve potvrdil, že čosi také je
@n0win0u no, myslím, že to nie je celkom tak, je to dosť dlhá vzdialenosť... takže to vyriešime tak, že dáme wifi router a wifi kluc do stolneho a bude to...
@dandybrendy jako, keď ti niekto navrhne riešenie tak pičuješ a sama nič nenavrhneš ?
káble v stenách - pracné, veľa bordelu, do konca života pokoj.
káble na stenách, v lištách - škaredé, panička je vychcaná jak díra do snehu
Ešte sa dá kúpiť wifi karta do počítača, ale to by sa ti isto nepáčilo lebo je to drahé. A veľa šťastia s chtaním wifi zo šatníku, ešte k tomu keď je na inom poschodí, hlavne v novostavbe... Pamätajte že na anténe musí byť červené svetlo aby do neho netrafili lietadlá...
@luc.ka to teda nie je... veď to popisujem vyššie... ak by som ho chcela zaviesť rovno do pracovne, tak by sa to muselo ťahať pozdĺž celej steny až dole, alebo by to bolo pripevnené dole, ale ako by asi taký prijímač vyzeral na prízemí pod oknom? Hrozne...
@smajdalf aj ja ťa milujem A ak si si nevšimol, už dávno som našla riešenie... a áno, radšej si kúpim wifikartu. Ale samozrejme, si strašne vtipný a nik ti to neberie ahoj
@dandybrendy sa s tým ondies, daj si prípojku na povalu a z povaly si navrtaj dieru na kabel priamo do svojej izby, daj si tam dvojmetrovu lsitu a mas to pekne a cisto, bez kablov po celom dome.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
prípadne existujú ešte zariadenia čo dáš do zásuvky a rozšíria ti pokrytie wi-fi signálom.
» www.alza.sk/sietove-prvky/s...
radsej jeden kabel, ktory sa da sikovne skovat + wifi router ako 200usb picovin
@n0win0u no, myslím, že to nie je celkom tak, je to dosť dlhá vzdialenosť... takže to vyriešime tak, že dáme wifi router a wifi kluc do stolneho a bude to...
prepáč, ale príde mi to tak, že hrozne komplikuješ niečo, čo sa dá vyriešiť jedným káblom, routrom, a wifi prijímačom
ale neviem v akej hornej dolnej bývaš, tak možno to ani s tým jedným káblom nie je také easy
káble v stenách - pracné, veľa bordelu, do konca života pokoj.
káble na stenách, v lištách - škaredé, panička je vychcaná jak díra do snehu
Ešte sa dá kúpiť wifi karta do počítača, ale to by sa ti isto nepáčilo lebo je to drahé. A veľa šťastia s chtaním wifi zo šatníku, ešte k tomu keď je na inom poschodí, hlavne v novostavbe... Pamätajte že na anténe musí byť červené svetlo aby do neho netrafili lietadlá...
Keď máte iba ruter od Orange a chceš z neho pripojiť net na PC. Stačí na PC napojiť sieťovú kartu. » www.alza.sk/sietove-prvky/s...
Avšak maj na pamäti, že všetky informácie vysielané cez wifi sú sledovateľné.