Keď sa pre iného rozídete s chalanom a ten iný v ten deň stratí záujem
Mylsím že nadpis hovorí za všetko.. Síce je pravda že som potrebovala čas na premyslenie a podstúpenie zmeny v dlhoročnom vzťahu a že potencionálny chalan nechcel čakať už ani deň na viac.. No jedného dňa som si to vyriešila - rozchod, ešte sme ale absolv
ked si sa rozhodla pre rozchod dufam, ze tam boli ine veci ako nejaky iny chalan. nejake nezhody alebo podobne. a ak ten druhy stratil zaujem, tak mozno on ta ani poriadne nechcel, a len skusal, ze ci pre neho ukoncis dlhorocny vztah.
Myslis, ze sme ako tricka. Vymenis, skusis, pozries, lubi, nelubi obleciem stare, alebo kupim nove?
Mozno to poviem na tvrdo, ale mas uz 21, uz si velka slecna.
Naco si s nim chodila? Len tak? Z nudy? Aby s kym bolo sukat? Ak si ho mala rada tak by si sa s nim nerozisla. Tak naco s k nemu vracat. A ja byt nim tak uz by som to ani nechcel. Citil by som sa velmi mizerne, keby nikto so mnou hentak naraba.
A ten druhy chalan? Ak si sa do neho naozaj zalubila, tak preco sa ho tak lahko vzdavas? Ok cuvol, tak kaslem na to, idem k staremu, ked mi ho nevymenili za nove....
a je ešte jedna taká poučka:nikdy si nezačni s niekým kto nechal svojho partnera kvôli tebe pretože ti môže urobiť to isté...(alebo to bolo o podjebávaní?už presne neviem)
myslím že si si to zaslúžila...
kiež by bol osud taký spravodlivý ku každému čo robí takéto veci...
@4 má pravdu rozhodne myslím že teraz by asi aspoň slušilo ostať free teda aspoň byo tebe nemohli povedať že si jak malé decko
ale ka ti môžem povedať teda skôr sa pripojiť k ostatným boal to hlúposť a veľká fakt nechápem tieto pochody že potrebujem si to ujasniť v hlave a podobne pokým mi je s niekym dobre tak ot predsa nebudem kaziť špekuláciami aj keď sa to vedľa zdá lepšie
zahravas sa z ludskymi citmi...vsak preco si bola s tym chalanom ak si ho nelubila kedze si bola schopna ho vymenit v okamihu za noveho....uvedom si ze on mozno planovl vasu buducnost....ze ta mal naozaj rad....raz ti mozno niekto toto iste spraví a vtedy si uvedomis ako si ublížila....14ky co maju 2tyzdnove vzťahy sa takto spravaju nie dospela zena
nevidím dôvod prečo by si sa k nemu mala vracať, je to veľmi egoistický prístup, je to hnusné že si bola s niekym, kto sa ti už nepáčil a tvárila sa že nič....FUJ!
zasluzit si to? Mno neviem. To co si zasluzime a co nie je trochu mimo nas, mimo nasu kontrolu. Rozhodne si to sposobila a moze si za to hlavne ona sama. Aj ked je pravdou, ze ludia niekedy pre city, prave ci falosne, robia hlupe veci. Ako to bolo vie len ona sama, nechcem ju preto za to odsudzovat.
Ale spytat sa takuto otazku uz mi pride trochu blbe. Sorry slecna @Blondbondgirl
Ja som sa tiez pre terajsieho priatela rozisla s byvalym, lebo som sa zalubila tak, ze som bez neho nemohla poriadne ani mysliet. nastastie on necuvol,len pockal.
byt na tvojom mieste ale, nevracala by som sa ktomu byvalemu. teda byt tvoj byvaly, tak ta uz nechcem. odisla si raz a odist mozes uz kedykolvek.
ak ta nechce ten,pre ktoreho si nechala byvaleho, tak bud radsej sama. ja by so aspon radsej bola sama. myslim, zeby som sa nevedela do oci pozriet byvalemu, kebyze ho pridem zas prosit, nech ma vezme naspat.
Ďakujem chcela som vedieť názor...a ešte upravím čo som na začiatku písala..napísala som to trošku inak ako to bolo, pretože som chcela vedeiť vaše názoriky za ktoré ďakujem..
Ja som sa ,,EX" nerozišla ale tomu potencioánlnemu som to povedala, lebo som chcela vedieť ako zareaguje..a zareagoval tak ako som už napísala.
S chalanom sme mali krízu alebo ako sa tomu hovorí, no akosi nás to všetko posunolo ďalej..Všetko sme si povedali, ja som mu povedala všetko čo sa stalo...a zatiaľ to vizerá že je to v poriadku..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A nie,ešte sa mi to nestalo...
Mozno to poviem na tvrdo, ale mas uz 21, uz si velka slecna.
Naco si s nim chodila? Len tak? Z nudy? Aby s kym bolo sukat? Ak si ho mala rada tak by si sa s nim nerozisla. Tak naco s k nemu vracat. A ja byt nim tak uz by som to ani nechcel. Citil by som sa velmi mizerne, keby nikto so mnou hentak naraba.
A ten druhy chalan? Ak si sa do neho naozaj zalubila, tak preco sa ho tak lahko vzdavas? Ok cuvol, tak kaslem na to, idem k staremu, ked mi ho nevymenili za nove....
a je ešte jedna taká poučka:nikdy si nezačni s niekým kto nechal svojho partnera kvôli tebe pretože ti môže urobiť to isté...(alebo to bolo o podjebávaní?už presne neviem)
myslím že si si to zaslúžila...
kiež by bol osud taký spravodlivý ku každému čo robí takéto veci...
ale ka ti môžem povedať teda skôr sa pripojiť k ostatným boal to hlúposť a veľká fakt nechápem tieto pochody že potrebujem si to ujasniť v hlave a podobne pokým mi je s niekym dobre tak ot predsa nebudem kaziť špekuláciami aj keď sa to vedľa zdá lepšie
zasluzit si to? Mno neviem. To co si zasluzime a co nie je trochu mimo nas, mimo nasu kontrolu. Rozhodne si to sposobila a moze si za to hlavne ona sama. Aj ked je pravdou, ze ludia niekedy pre city, prave ci falosne, robia hlupe veci. Ako to bolo vie len ona sama, nechcem ju preto za to odsudzovat.
Ale spytat sa takuto otazku uz mi pride trochu blbe. Sorry slecna @Blondbondgirl
Tak aspoň už vieš, že nie je dobré riešiť veci takto..
Mne sa možno stalo podobné, len ten nestratil záujem, resp. stratili sme ho po chvíli obaja..
byt na tvojom mieste ale, nevracala by som sa ktomu byvalemu. teda byt tvoj byvaly, tak ta uz nechcem. odisla si raz a odist mozes uz kedykolvek.
ak ta nechce ten,pre ktoreho si nechala byvaleho, tak bud radsej sama. ja by so aspon radsej bola sama. myslim, zeby som sa nevedela do oci pozriet byvalemu, kebyze ho pridem zas prosit, nech ma vezme naspat.
Ja som sa ,,EX" nerozišla ale tomu potencioánlnemu som to povedala, lebo som chcela vedieť ako zareaguje..a zareagoval tak ako som už napísala.
S chalanom sme mali krízu alebo ako sa tomu hovorí, no akosi nás to všetko posunolo ďalej..Všetko sme si povedali, ja som mu povedala všetko čo sa stalo...a zatiaľ to vizerá že je to v poriadku..