je to rysavy bradaty chlap v nejakom cosplayi pirata, ktory je momentalne dva metre odo mna so svojou priatelkou, a na ktoreho nie som schopna prestat zizat
Mne sa v poslednej dobe páčia mladší a tým myslím aj taku vekovu kategoriu že 17-19.. Ked ja som bola v takomto veku chalani vyzerali uplne že meeeh ale teraz musim povedať že už celkovo táto mládež vyzera strašne popiči, ja neviem či je to módou alebo tým, že pomaly z každého chalana je fitness guru a z každá druhá dievka je make up artist, ach joo...
Hovorila som si ze nikdy nechcem mat zajačika ale co čert nechcel ... teraz mi prídu chlapi okolo tridsiatky starí...takze by som asi hlasovala rovesníci ...lebo ani ani....
uz dlho sa mi nepacil nikto mladsi. moji rovesnici vacsinou party hard-uju na vyske, ja som uz usadena s byvanim a pracou a ked (by) som hladala vztah, tak klasicky, usadeny s byvanim a zivotom spolu, ako stari manzelia
Stále starší... nechápem pre aký dôvod moje spolužiačky obdivujú alebo chodia so svojími rovesníkmi, veď tí chlapci sú totálne nezrelí, nadržaní a s priblblými narážkami... obdivujem skôr zrelších a hlavne múdrejších chlapcov, inteligencia a zmysel pre zodpovednosť ma neuveriteľne priťahujú...
Nevýhodou tohto zmýšľania je to, že reálne s nimi nestretávam a ani si s nimi nepíšem (pochopiteľne), je ľahšie nadviazať kontakt s rovesníkom ako so starším... čiže obe možnosti majú svoje vyhody aj nevýhody... mne teraz ostáva len dospieť a nevrhať sa do zbytočných vzťahov...
Vždy mladší... Moja prvy kamarát bol odo mňa mladší o rok, takisto aj chlapec, čo som s ním chodila na environmentálny krúžok a hrali sme spolu The West a Grepolis a teraz môj priateľ... pred mojim priateľom som sa zoznámila s dvoma chlapcami, obaja boli starší a ani s jedným som dobre nevychadzala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
to, že mám momentálne vzťah považujem za najväčší zázrak v mojom živote vzhľadom k tomu, akú tendenciu to malo (a má) celé roky
GODDAMN.
Nevýhodou tohto zmýšľania je to, že reálne s nimi nestretávam a ani si s nimi nepíšem (pochopiteľne), je ľahšie nadviazať kontakt s rovesníkom ako so starším... čiže obe možnosti majú svoje vyhody aj nevýhody... mne teraz ostáva len dospieť a nevrhať sa do zbytočných vzťahov...