priveľa. facebook, birdz - vzhľadom k rýchlosti načítavania ich je väčšinou viac, školský informačný systém - tiež viac, nejakú hudbu na youtube, pár článkov, ktoré si chcem prečítať neskôr, mail, materiály do školy a sprostosti, ktoré som zabudla zavrieť. furt ma strašne naserie, keď to omylom celé zavriem, alebo keď niekomu požičiam notebook a všetko pozatvára.
automaticky si vždy otváram 4 - gmail, FB, birdz a svadobnú stránku. Ale keď mi dojde na mail nejaká ponuka práce z profesie tak mám niekedy otvorených tých okien aj 20 Ale to málokedy.
teraz momentálne keď som v škole tri- birdz facebook meškania vlakov a inak doma aj 10 ešte pozerám film nejaké stránky knihy čo je nové youtube pokec gmail a neviem čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
ale kľudne aj 15 ak mám veľa vecí robiť a chcem aj pozrieť niektoré veci
v priemere mávam ako @4
väčšinou FB, mail, pár kariet na IMDB, pár na ČSFD, pár vecí na youtube, nejaké dokumenty z mailu a tak
(ale neznášam, ak ich je priveľa)
Až potom ma napadlo okno v prehliadači.
neznášam veľa otvorených kariet
pokec
a ostatné podľa situácie, niekedy ešte youtube, gmail, čo ja viem tumblr, 4shared keď sťahujem..
fcb,
birdz,
pokec (blee) + RP
ytb