@Cvikmajster logicky toto moze byt iba napad 15 rocneho pubertaka. To, ze by si ju vyprovokoval tak zato by ta este mohli vyhodit zo skoly. A ak nie tak ver, ze maturitu by si mal tazku, velmi tazku a zvycajne taketo typy ako ty sa k nej ani nedostanu. A ak by ju kvoli tvojej kokotnosti vyhodili tak sa necuduj o 20 rokov, ked tvojich spolavych zmrdov nebude mat kto ucit.
Neviem.. asi bývalá triedna na ZŠ... furt po mne zazerala, mala blbé poznámky ktorými ma chcela presvedčiť že som sprostá a že nič neviem... dokonca ma obvinila, že som na monitore odpisovala.... mala som pri nej 3,4 z matiky a fyziky (len to nás učila) a mala som piči... Teraz mám z matiky a fyziky jednotky, dvojky... Tak asi taká sprostá nie som ako mi tvrdila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Potom som sa jej vzoprela.
A ďalšie ročníky vedela, že akonáhle niečo povie, začne sa neuveriteľná hádka medzi ňou a mnou, a aj tak vždy vyhrajem.
P*ča.
vyprovokujem ju tak aby sa pokusila mi fyzicky ublizit... dohodnem sa so spoluziakom aby to zdokumentoval a odovzdam to riaditelovi..
a myslim ze potom si zo mna velice rychlo odzasadne
keď som mala dobrú náladu, len som jej to s radosťou vracala, všetky jej hlúpe pripomienky a keď som náladu nemala, podľa situácie..
keď som nemala náladu kvoli nej, zazerala som na ňu bez prestania celú hodinu až s ňou cukalo (skúsila to raz aj ona, ale ja som vydržala dlhšie )
keď som nemala náladu kvoli niečomu inému, len som ju ignorovala...
keď to všetko vyvrcholilo, postavila som sa a odišla z triedy
teraz na strednej sa uz taka nenajde.. zial az vo 4tom rocniku..